tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τον Ιούνιο η εκλογή προέδρου στον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας

Νέες εκλογές για την ανάδειξη προέδρου θα διενεργήσει ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022, μετά τον θάνατο του εν ενεργεία προέδρου Φώτη Καραβασίλη. 

Σύμφωνα με τον Κώδικα των Δικηγόρων, σε περίπτωση κένωσης της θέσης του προέδρου τα τρία πρώτα έτη της θητείας του, διενεργούνται εκλογές. Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων ορίζεται εικοσαήμερη από την επέλευση του γεγονότος, οι δε αρχαιρεσίες ενεργούνται την πρώτη Κυριακή μετά την παρέλευση δεκαπέντε ημερών από την ανακήρυξη των υποψηφίων.

Η ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας είναι η Κυριακή 19 Ιουνίου 2022. Σε περίπτωση που κανένας υποψήφιος πρόεδρος δεν συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία των εγκύρων ψηφοδελτίων (50% συν ένα), η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται μεταξύ των δύο πρώτων σε ψήφους υποψηφίων προέδρων την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022.

Για να ανακηρυχθεί δικηγόρος ως υποψήφιος πρόεδρος ή σύμβουλος, πρέπει να μη συντρέχει περίπτωση αποκλεισμού του με βάση το άρθρο 104 του Κώδικα, καθώς και να υποβάλει και να πρωτοκολλήσει σχετική αίτηση στον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου μέχρι την 29η Μαΐου 2022. Ο υποψήφιος Πρόεδρος πρέπει να έχει τουλάχιστον δεκαετή δικηγορική θητεία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69