tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έγινε η διανομή παπουτσιών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022, η διανομή καινούργιων παπουτσιών “TOMS” σε 141 παιδιά ωφελούμενων του τμήματος ηλικίας 1-18 ετών από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

"Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» κάνει «βήματα» για τα παιδιά και έρχεται για άλλη μια φορά στην πόλη μας και στηρίζει το τμήμα μας. Μέσα από την συγκεκριμένη δράση, της οποίας στόχος είναι να βελτιωθεί μακροπρόθεσμα η καθημερινότητα των παιδιών, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» βρίσκεται δίπλα τους για τρίτη συνεχόμενη χρονιά προσφέροντας τους καινούρια παπούτσια.

Η δράση πραγματοποιείται από την Θράκη έως την Κρήτη και προσφέρει σε περισσότερους από 200 φορείς παιδικής προστασίας και δήμους σε όλη την Ελλάδα, 20.820 καινούρια ζευγάρια παπούτσια, ευγενική δωρεά της εταιρείας TOMS.

Στο πλαίσιο του κοινωνικού επιχειρείν, η TOMS προσφέρει μέρος των κερδών της  για την επίλυση σημαντικών κοινωνικών ζητημάτων και σε συνεργασία με το «Μαζί Για Το Παιδί» κάνει δωρεά καινούρια ζευγάρια παπούτσια για να στηρίξει το έργο της ‘Ένωσης" αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Αλεξάνδρειας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69