tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εργαζόμενοι στις Κοινωφελείς Επιχειρήσεις του Δήμου: "Κάποιοι προσπαθούν να μας υποδείξουν πως να κάνουμε την δουλειά μας"

Από το Σωματείο Εργαζομένων στις Κοινωφελείς Επιχειρήσεις του Δήμου Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται είτε από δημοσιεύματα σε τοπικά blogs και ιστοσελίδες, είτε μέσω αναρτήσεων σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ιδιωτών μία προσπάθεια υπόδειξης σε εργαζόμενους της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας στο πώς να κάνουν «σωστά» την δουλειά τους.

Εκφράσεις του τύπου «παραποίηση», «αλλοίωση», «κατηγορούμενοι» επιχειρούν να δημιουργήσουν  ένα κλίμα εκφοβισμού και τρομοκράτησης, σε εργαζόμενους, οι οποίοι ποτέ μέχρι τώρα δεν έχουν δώσει δικαίωμα αμφισβήτησης του ήθους τους στον χώρο εργασίας τους, και διαταράσσουν την εργασιακή ειρήνη όλων των εργαζομένων της Επιχείρησης.

Καθημερινά δεχόμαστε ερωτήσεις από τρίτους του τύπου, ‘τι γίνεται εκεί;’, ‘θα γίνουν μηνύσεις;’, τα οποία σαφώς και αποσυντονίζουν τους εργαζόμενους και ενισχύουν το κλίμα εκφοβισμού που αναφέρθηκε παραπάνω.

Είναι σαφώς νόμιμο δικαίωμα του καθενός να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη και να διεκδικήσει τα νόμιμα δικαιώματα του παρουσιάζοντας στοιχεία και ονόματα. Είναι ανήθικο όμως να προδικάζονται αποτελέσματα αφήνοντας αιχμές για το ήθος των εργαζομένων χρησιμοποιώντας την δύναμη των media.

Το Σωματείο Εργαζομένων στις Κοινωφελείς Επιχειρήσεις θα βρίσκεται πάντα δίπλα στα μέλη του στηρίζοντας τα με οποιανδήποτε τρόπο".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69