tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με πολύ κέφι ο προσκοπικός χορός του δάσους

Σε κλίμα ενθουσιασμού και με πάρα πολύ κέφι πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιουνίου ο “Χορός του Δάσους 2022” που οργάνωσε η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας στο Προσκοπικό  Κέντρο Καστανιάς Βερμίου.

Η προσέλευση του κόσμου που ανέβηκε στην Καστανιά για να απολαύσει τη δροσιά, την ομορφιά του τοπίου, το γλέντι, την φιλία, την χαρά και ξεγνοιασιά ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα και ήταν μεγάλη.

Η συνάντηση ξεκίνησε επίσημα στις 20:00 στον υπαίθριο εξωτερικό χώρο που είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για να φιλοξενήσει όλους τους φίλους και τις οικογένειές τους.

Το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς επιμελήθηκε με πλούσιο ρεπερτόριο η μουσική κομπανία «Εντεύθεν» και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι συμμετέχοντες τραγούδησαν και χόρεψαν με ιδιαίτερο κέφι ως αργά τη νύχτα.

Στη διάρκεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκε και κλήρωση πολλών δώρων που προσέφεραν δωροθέτες, συμβάλλοντας στην πρωτοτυπία της εκδήλωσης. 

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας τον Σεπτέμβριο οργανώνει πανηγυρική επετειακή συνάντηση για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της στο Προσκοπικό Κέντρο Καστανιάς. Όλος ο Προσκοπικός κόσμος και φίλοι είναι προσκεκλημένοι.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69