tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιτροπή γυναικών από την Συρία θα επισκεφθεί την Βεργίνα

kompani

Επιτροπή γυναικών από την Ροζάβα, την περιοχή της Συρίας με τα τρία αυτόνομα καντόνια -ανάμεσά τους και το παγκόσμιο πλέον Πόλη-Σύμβολο, Κομπάνι- άρχισαν την περιοδεία τους προς την Ευρώπη. Στις 17 Μάρτη θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και στις 19, ημέρα Πέμπτη το πρωί, στη Βεργίνα και το απόγευμα στην Έδεσσα.

"Αλληλέγγυες-οι του νομού μας έχουν μπει σε εγρήγορση για να υποδεχτούν τις Γυναίκες-Ακρίτες του πολιτισμού και ανθρωπισμού που, με το όπλο στο χέρι, υπερασπίζονται την ζωή, την ελευθερία, την τιμή και ισοτιμία τους, κόντρα στο θρησκευτικό και δολοφονικό φασισμό του ISIS. Γυναικείες και συνδικαλιστικές συλλογικότητες, φορείς πολιτισμού και αλληλεγγύης αλλά και μεμονωμένοι πολίτες ετοιμάζουν την υποδοχή του Καραβανιού στην Ημαθία.

Από το δήμο Νάουσας έχουν αναλάβει η Πετρά Δάνα (Νάουσα), η Παπαδοπούλου-Ορφανίδου Σοφία (Ανθέμια) και Δουλγερίδου Μαρία (Ειρηνούπολη), όπως και η «Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία». Πρόθεση όλων είναι να υπάρξει η μέγιστη συμμετοχή στην υποδοχή των γυναικών. Το πρόγραμμα αυτών είναι, το πρωί επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας και μετά θα φιλοξενηθούν στην Έδεσσα, όπου θα τις υποδεχθεί η εκεί γυναικεία κίνηση και φορείς όλης της Πέλλας. Θα ακολουθήσει συζήτηση για το απελευθερωτικό τους κίνημα, το γυναικείο, και την διεθνιστική αλληλεγγύη. Στο τέλος, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη διαδήλωση, όπου θα πάρουν μέρος γυναίκες και άντρες των δύο νομών μας. Γιατί η Αντίσταση, η Ελευθερία και η Αλληλεγγύη ενώνει τους πολίτες της Ημαθίας-Πέλλας και απλώνεται απο το Κομπάνι ως την Πορτογαλία. Με ενδιάμεσο σταθμό την περιοχή μας" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Νάουσας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69