tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κατασκηνωτικό διήμερο από τον Κένταυρο στο Βέρμιο

Ένα πολύ πετυχημένο 2ημερο, με περιπέτεια, καλή παρέα, πεζοπορία, ψήσιμο και πολύ πράσινο και φύση διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Σεπτεμβρίου ο αθλητικός σύλλογος ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ στο Βέρμιο.

30 περίπου άτομα πήραν μέρος από την Νάουσα και την Βέροια περνώντας ένα όμορφο βράδυ στην περιοχή μπαλκόνι με σκηνές.

Τα παιδιά από τις οικογένειες που πήραν μέρος έπαιξαν, έτρεξαν, μαζεψαν μανιτάρια, απόλαυσαν με ανεμελιά την όμορφη αυτή περιοχή. Το βράδυ όλοι παρέα, έφαγαν, τραγουδισαν και απόλαυσαν τον έναστρο ουρανό.

Την Κυριακή μετά το πρωινό και τον καφέ στο γκαζάκι ακολούθησε πεζοπορία με οδηγό τον επαγγελματία συνοδό Βουνού κ. Γιώργο Καισαρίδη. Η πορεία ξεκίνησε προς την ψηλότερη κορυφή του Βερμίου τον Χαμίτη (2067 μ.) και με διαδρομή παράλληλα με την κορυφογραμμή ανέβηκε και στο Τσανακτσή, στην κορυφή πάνω από τα "Μεγαρεμιώτικα Καλύβια". Η παρέα των "μικρών" και "μεγάλων" πεζοπόρων απόλαυσε την θέα και ακολούθησε με χαρά τον ήπιο ρυθμό και τις στάσεις που κάνανε ακόμα πιο ευχάριστη την ήδη εξαιρετική εμπειρία. Η μέρα έκλεισε με φαγητό και ψήσιμο στο Κάμπινγκ που είχε στηθεί την προηγούμενη μέρα, με ένα αίσθημα ευχαρίστησης και ικανοποίησης στα πρόσωπα όσων πήραν μέρος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69