tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μια καλλιτέχνης… Παντοπώλισσα στον Τρίλοφο

Μια Παντοπώλισσα… με καλλιτεχνικές ανησυχίες είναι η Κυριακή Ματάκη στον Τρίλοφο Ημαθίας.

mataki kiriaki 2

Η Κική, όπως την φωνάζουν οι φίλοι, είναι μία εκκολαπτόμενη ζωγράφος.

Κατά το διάστημα της πανδημίας του κορονοϊού, με όλους τους περιορισμούς που μας επιβλήθηκαν, η Κική βρήκε διέξοδο στην ζωγραφική.

mataki kiriaki 3

Στους άδειους τενεκέδες από τυρί, από το κατάστημα που διατηρεί η κόρη της Ελίζα στο χωριό του Τριλόφου όπου βοηθάει και η ίδια, άρχισε δειλά δειλά να κάνει τα πρώτα της σχέδια.

Παραδοσιακά ελληνικά σπίτια, εκκλησιάκια, φρούτα, καφενεδάκια, θαλασσινά τοπία κ.α. είναι κάποια από τα σχέδια που βρήκαν την θέση τους επάνω στην λαμαρίνα.

mataki kiriaki 4

Στις πρόσφατες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριλόφου «Ο Αριστέλης» είδαμε αυτούς τους πανέμορφους τενεκέδες γεμάτους με λουλούδια να διακοσμούν τον χώρο του συλλόγου.

Το Παντοπωλείο είναι ακριβώς απέναντι από τον σύλλογο και η Κική προσφέρει ανιδιοτελώς ένα χέρι βοηθείας στις δράσεις του συλλόγου.

Στα νέα σχέδια προστέθηκαν και τα καπάκια των τενεκέδων, που έγιναν πανέμορφα δισκάκια για το σερβίρισμα του καφέ ή ακόμη να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά.

Η Κική, με καταγωγή από τον Πόντο και την Ανατολική Ρωμυλία, μητέρα δύο παιδιών και πρόσφατα γιαγιά, είναι ένα αισιόδοξο και χαμογελαστό άτομο, μια αγωνίστρια που δεν το βάζει εύκολα κάτω.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69