tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών εκπρόσωποι του ΕΟΔΥ και του Δανικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Βέροιας  επισκέφθηκαν, την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, εκπρόσωποι του ΕΟΔΥ και του Δανικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες (Danish Refugee Council Greece) που δραστηριοποιούνται στο χώρο φιλοξενίας προσφυγικού πληθυσμού στην Αγία Βαρβάρα Ημαθίας.

Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου ενημέρωσε τους/τις  εκπροσώπους των φορέων σχετικά με τη λειτουργία της δομής και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, τόσο στο γενικό όσο και στον προσφυγικό πληθυσμό, καθώς, από το 2016 έως σήμερα, τις υπηρεσίες του Κέντρου (κοινωνική, ψυχολογική, νομική και εργασιακή στήριξη) μπορούν να λάβουν και οι γυναίκες προσφύγισσες - μετανάστριες.

Επίσης,  έγινε ο απολογισμός των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν από τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου τα τελευταία έξι χρόνια, μεταξύ των οποίων, ενημερώσεις και βιωματικές ομαδικές παρεμβάσεις με στόχο την ενδυνάμωση και υποστήριξη των γυναικών προσφυγισσών. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ανταλλαγή απόψεων και συζητήθηκαν προβληματισμοί  και δυσκολίες στο πεδίο, αναφορικά με την παροχή υπηρεσιών στον προσφυγικό πληθυσμό, κυρίως σε τοπικό επίπεδο, με σκοπό την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των αιτημάτων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69