tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η καινοτομία στον χώρο της λιποδιάλυσης και του αδυνατίσματος: Hypoxi!

superfood h 633 451

Το καλοκαίρι πλησιάζει και έχετε άγχος για την εμφάνισή σας στην παραλία, ενώ ταυτόχρονα δεν έχετε χρόνο να γυμναστείτε εξαιτίας της δύσκολης καθημερινότητας και των πολλών υποχρεώσεων; Η τεχνολογία έρχεται να κάνει πάλι το θαύμα της με τη μέθοδο Hypoxi, που υπόσχεται εκπληκτικά αποτελέσματα, λιποδιάλυση και τοπικό αδυνάτισμα σε μηδενικό χρόνο!

Με τη μέθοδο Hypoxi, το τοπικό πάχος και η κυτταρίτιδα θα αποτελούν μακρινό παρελθόν και εσείς θα αποκτήσετε μια πιο καλλίγραμμη σιλουέτα και θα βρείτε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Οι πιο συνηθισμένες περιοχές όπου το λίπος συσσωρεύεται είναι οι μηροί και η κοιλιά και είναι γεγονός πως ακόμα και αν κάνετε αυστηρή δίαιτα και εντατική γυμναστική, μπορεί να μην δείτε αποτελέσματα στα επίμαχα σημεία που σας ταλαιπωρούν.

Το τοπικό πάχος δημιουργείται από την κακή κυκλοφορία του αίματος στις συγκεκριμένες περιοχές. Με τη μέθοδο Hypoxi επιτυγχάνεται αιμάτωση των περιοχών αυτών καθώς ανάλογα με την περιοχή εφαρμόζονται και διαφορετικά μηχανήματα με αποτέλεσμα να επιτυγχάνονται λιποδιάλυση και αδυνάτισμα και το σώμα σας να φαίνεται καλλίγραμμο σε μόλις 2 μήνες από την εφαρμογή του μηχανήματος.

Ενδεικτικά, κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 30 – 50 λεπτά και ιδανικά θα πρέπει να πραγματοποιηθούν 20 συνεδρίες, 3 φορές την εβδομάδα. Αν θέλετε να ξεκινήσετε το πρόγραμμα να ξέρετε ότι για εφαρμογή ενός μήνα, μαζί με διαιτολόγιο το κόστος κυμαίνεται στα 700 ευρώ περίπου.

Τέλος, επισημαίνεται πως για την απώλεια λίπους και για μόνιμο αδυνάτισμα, το μηχάνημα Hypoxi, αποτελεί την ιδανική επιλογή γιατί είναι μη επεμβατική μέθοδος αδυνατίσματος και λιποδιάλυσης, απόλυτα φυσική και αποτελεσματική.

Ευχαριστούμε πολύ το πρότυπο κέντρο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής και Δερματολογίας Laser Touch για τις πολύτιμες συμβουλές του.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69