tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κόσμημα αφιερωμένο στην Ελένη Τοπαλούδη από τη Λίνα Τουπεκτσή

Εκδήλωση μνήμης στην Ελένη Τοπαλούδη για την καταπολέμηση της έμφυλης βίας πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ήμερες στο Διδυμότειχο.

Μια εκδήλωση πλημμυρισμένη από έντονα συναισθήματα και αναμνήσεις, αφιερωμένη στον άδικο χαμό της Ελένης Τοπαλούδη, αλλά κι άλλων γυναικών που έχασαν τη ζωή τους με άδικο τρόπο. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν εκπρόσωποι τοπικών φορέων, μαθητές, πολίτες, καθώς και οι γονείς της άτυχης Ελένης, Κούλα και Γιάννης, που δεν σταμάτησαν στιγμή να αγωνίζονται για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Μετά από την ονοματοδοσία δρόμου με το όνομα της άτυχης Ελένης έγιναν τα αποκαλυπτήρια ενός μνημείου που θα θυμίζει σε όλους τον άδικο χαμό της, αλλά κι άλλων θυμάτων γυναικοκτονίας.

Στην τελετή η μητέρα της Ελένης, Κούλα Αρμουτίδου φορούσε στον λαιμό ένα χειροποίητο χρυσό κόσμημα που οραματίστηκε η δική μας Λίνα Τουπεκτσή. Ένα κόσμημα με το όνομα κάθε ψυχής από την Ελένη έως τον Άλκη, που η Κούλα Αρμουτίδου χάρισε σε κάθε μητέρα που έχασε το παιδί της με τόσο άδικο τρόπο.

linas kolie gyn

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Λίνα δείχνει την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα της. Όλα αυτά τα χρόνια στέκεται αρωγός στους φορείς και συλλόγους της περιοχής μας συνδράμοντας με κάθε δυνατό τρόπο.

Με πληροφορίες από το star.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69