tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διεκόπη η δίκη για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού - Με σκυμμένο το κεφάλι οι 12 κατηγορούμενοι

Λόγω κωλυμάτων των συνηγόρων υπεράσπισης, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης διέκοψε τη δίκη των 12 οπαδών του ΠΑΟΚ που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό άλλων δύο φίλων του Άρη, στο περιστατικό ακραίας οπαδικής βίας που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, στην περιοχή Χαριλάου.

Διεκόπη για τις 23 Ιανουαρίου η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Η πρόεδρος ανακοίνωσε άλλες 22 δικασίμους , μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο.

Όλοι κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, έχοντας σκυμμένο το κεφάλι. Στην κατάμεστη από κόσμο δικαστική αίθουσα, οι δικηγόροι των κατηγορουμένων υπέβαλαν αιτήματα διακοπής της δίκης για άλλη δικάσιμο, αναφέροντας ότι κυρίως δικάζουν σε άλλα δικαστήρια.

Το κατηγορητήριο

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, άπαντες οι κατηγορούμενοι χτύπησαν τον 19χρονο Άλκη ο οποίος έπεσε στο πεζοδρόμιο και τους εκλιπαρούσε να σταματήσουν, λέγοντας «μη με βαράτε άλλο» και «βοήθεια, δεν μπορώ, πονάω».

Ο 19χρονος ξεψύχησε, επί τόπου, πριν την έλευση του ΕΚΑΒ. Από τη νεκροτομή προέκυψε ότι ο θάνατος του θύματος επήλθε από πολλαπλές κακώσεις στα κάτω άκρα σε συνδυασμό με κρανιο-εγκεφαλικές κακώσεις.

Δίπλα στον Άλκη βρισκόταν κι άλλος ένας νεαρός τον οποίο οι δράστες αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αλλά αυτός διακομίστηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο και απέφυγε το μοιραίο. Επίσης τραυματίστηκε, με μαχαιριά στο πόδι, και ο τρίτος της παρέας που δέχτηκε επίθεση αλλά κατάφερε να διαφύγει.

Στο στάδιο της κύριας ανάκρισης, οι 12 ισχυρίστηκαν ότι όταν ξεκίνησαν από τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ για την περιοχή της Χαριλάου δεν είχαν ανθρωποκτόνο πρόθεση, αλλά μόνο πρόθεση προφορικής αποδοκιμασίας των οπαδών του Άρη, επειδή νωρίτερα, την ίδια μέρα, είχε προηγηθεί επεισόδιο κατά των οπαδών του ΠΑΟΚ από οπαδούς του Άρη, στο Ωραιόκαστρο.

Πηγή; https://www.grtimes.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69