tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιτυχημένη και φέτος η συλλογή αχρήστων ηλεκτρικών συσκευών από το Ανθρώπινο Δυναμικό

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γης και της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας, το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 το Ανθρώπινο Δυναμικό Βέροιας, η Αντιδημαρχία Καθαριότητας – Πρασίνου και Ανακύκλωσης του Δήμου Βέροιας και η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση συνέλεξαν ηλεκτρικές μικροσυσκευές και μπαταρίες, στην πλατεία Δημαρχείου.

Οι πολίτες της Βέροιας ανταποκρίθηκαν θετικά πέραν κάθε προσδοκίας στέλνοντας το μήνυμα προστασίας της Γης, ανακυκλώνοντας ηλεκτρικές συσκευές με στόχο να επαναχρησιμοποιηθούν, μειώνοντας έτσι τη σπατάλη των φυσικών πόρων.

Το φορτηγό καθαριότητας του Δήμου Βέροιας γέμισε ασφυκτικά με ανακυκλώσιμο υλικό, ενώ δεν έλειψαν και οι …παραγγελίες, αφού αρκετοί συμπολίτες μας και επιχειρήσεις άφηναν τα στοιχεία τους προκειμένου να γίνει συλλογή των βαρέων ηλεκτρικών συσκευών τους από τα σπίτια τους τις επόμενες ημέρες από συνεργείο του Δήμου.

Για ακόμη μία χρονιά ανταποκρίθηκε άμεσα ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας- Ανακύκλωσης και Πρασίνου κ. Βασίλης Παπαδόπουλος μαζί με το συνεργάτη του Δήμου και υπεύθυνο δράσεων κ. Τάσο Χαϊτίδη. Οι συσκευές μεταφέρθηκαν στο ειδικό container του Δήμου προκειμένου να παραληφθούν από την πιστοποιημένη εταιρία "ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε.", ενημερωτικά φυλλάδια της οποίας μοιράστηκαν στους πολίτες, μαζί με έντυπο υλικό που διέθεσε ο Δήμος.

Νέα διάσταση στη φετινή δράση έδωσε η δυναμική παρουσία των μαθητών των δύο περιβαλλοντικών ομάδων του 5ου Λυκείου Βέροιας, οι οποίοι ήρθαν στην πλατεία Δημαρχείου με τη συνοδεία των καθηγητριών τους, εναπόθεσαν συσκευές για ανακύκλωση και έστειλαν έτσι το μήνυμα της ενεργής συμμετοχής της νεολαίας, των μαθητών και των εκπαιδευτικών στις δράσεις για το περιβάλλον και γενικότερα στα δρώμενα που λαμβάνουν χώρα στην πόλη μας.

Η επιτυχημένη αυτή δράση για 3η χρονιά, δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε να καταστεί θεσμός και να αλλάξει τον τρόπο αντιμετώπισης και διαχείρισης αυτών των πολύτιμων υλικών για την παραγωγή νέων συσκευών, χωρίς τη σπατάλη των φυσικών πόρων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69