tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τελέστηκε το μνημόσυνο του Άλκη Καμπανού

Σε κλίμα οδύνης και συγκίνησης τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στα Κοιμητήρια Βεροίας, το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από τη δολοφονία του 19χρονου φοιτητή Άλκη Καμπανού. Το μνημόσυνο τελέστηκε παρουσία της οικογένειας του 19χρονου, η οποία επανέλαβε την ευχή της να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού τους με την καταδίκη των υπευθύνων, αλλά και φίλων και συγγενών, που συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί στα κοιμητήρια Βεροίας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 6 Φεβρουαρίου 2023 συνεχίζεται η δίκη για τους 12 κατηγορούμενους που φέρεται να έχουν εμπλακεί στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου.

Την περασμένη Πέμπτη ο φίλος του Άλκη, αυτόπτης μάρτυρας αλλά και θύμα του αιματηρού επεισοδίου που στοίχισε τη ζωή του 19χρονου φοιτητή, περιέγραψε καρέ – καρέ από το βήμα του μάρτυρα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της δολοφονικής επίθεσης. «Ήταν ψυχροί σαν δολοφόνοι. Ήρθαν για να σκοτώσουν, να κάνουν αθόρυβα αυτό που έκαναν και να φύγουν. Ήρθαν με δρεπάνια, ξύλα, και μαχαίρια» κατέθεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69