tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επετειακή εκδήλωση πραγματοποίησε ο Ερυθρός Σταυρός Νάουσας

Το Περιφερειακό Τμήμα Νάουσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποίησε το Σάββατο (28/1) εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του πολυχώρου πολιτισμού ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΝΑΡΑΣ (ΕΡΙΑ) για την συμπλήρωση 70 ετών αδιάκοπης προσφοράς αλλά και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, παρουσία του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιου Αυγερινού.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, στην ομιλία του αναφέρθηκε στην σπουδαία δράση του αναγεννημένου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και την αδιάκοπη προσφορά του στον πάσχοντα άνθρωπο και συνάνθρωπο. Εν συνεχεία, ευχαρίστησε τους εθελοντές, οι οποίοι αποτελούν την καρδία, την ψυχή, την κινητήριο δύναμη του Ε.Ε.Σ. και παράλληλα επισήμανε την ανάγκη προσέλκυσης νέων εθελοντών που θα στηρίξουν το έργο και τις δράσεις του Ε.Ε.Σ.

Σημειώνεται ότι, στην εκδήλωση του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Νάουσας, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιος Αυγερινός τίμησε τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο για την αμέριστη στήριξη και προσφορά στον Ερυθρό Σταυρό, καθώς και την πρώην Πρόεδρο του Τμήματος κα Ευγενία Ζάλιου για την πολυετή προσφορά της. Παράλληλα, η Πρόεδρος του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Νάουσας, κα Φανή Γκέρου βράβευσε τον κ. Αντώνιο Αυγερινό για την τεράστια προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια. Η εκδήλωση έκλεισε με προβολή βίντεο και φωτογραφικού υλικού από τις πολυάριθμες δράσεις του Τμήματος.

Στην κοπή της βασιλόπιτας του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Νάουσας έδωσαν το παρόν, εκτός του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, ο Βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ, κ. Αναστάσιος Μπαρτζώκας, ο Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Άγγελος Τόλκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Νίκος Κουτσογίαννης, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, του δημοτικού συμβουλίου, του στρατού, της αστυνομίας, της πυροσβεστικής κ.α .

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69