tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Συσσίτιο – Τράπεζα Αγάπης Ναούσης έκοψε την βασιλόπιτα

Την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 6:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό της Παναγίας Νάουσας τελέστηκε απογευματινή Θεία Λειτουργία στην οποία συμμετείχε το Συσσίτιο – Τράπεζα Αγάπης Ναούσης της Μητρόπολης.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε Αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των επώνυμων και ανώνυμων δωρητών, των εθελοντών, των καθ’ οποιοδήποτε τρόπο διακονούντων, των συττιζομένων και των πολιτών.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως όλων των κεκοιμημμένων που προσέφεραν υπηρεσίες στο Συσσίτιο.

Εξάλλου στην Αίθουσα Δεξιώσεων του Ιερού Ναού ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο πρόεδρος του Συσσιτίου π. Νικόλαος Παπαθεοδώρου, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ιστορικό της ίδρυσης του Συσσιτίου και τις διάφορες παρεμβάσεις του.

Απόντος του ταμία Εμμανουήλ Κολοβού, την οικονομική ενημέρωση έκανε ο γραμματέας του Συσσιτίου Γεώργιος Ορδουλίδης ο οποίος τόνισε ότι παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες οι πολίτες ανταποκρίθηκαν οικονομικά με συγκινητικό τρόπο, καθώς επίσης και σε προσφορά πολλών, διαφόρων ειδών και τροφίμων.

Τέλος αναφέρθηκε, η αγορά 3 Απινιδωτών από δωρεές.

Παρευρέθηκαν η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Νάουσας Στέλλα Αραμπατζή, ο πρόεδρος της ΑΝΗΜΑ Θεόφιλος Τεληγιαννίδης και όσοι διακονούν με κάθε τρόπο στο Συσσίτιο.

Το φλουρί και το δώρο έτυχε η Στέλλα Αραμπατζή.

329704926 2350722351764116 6373725097328716481 n

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69