tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

3 στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις ως κουμπάρα

Η στιγμή που το αγαπημένο σου φιλικό ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης έφτασε και μαζί με αυτή η πρόταση για να είσαι η κουμπάρα τους. Η χαρά σου φυσικά είναι απερίγραπτη και δεν μπορείς παρά να δεχτείς, ωστόσο ξέρουμε ότι πέρα από την έγνοια σου για τα στέφανα και τις βέρες, σε προβληματίζει το outfit σου. Βρες παρακάτω ορισμένα από τα στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις εκείνη την ημέρα και εντυπωσίασε με την εμφάνισή σου.

Λάθος 1ο: Επιλέγεις να φορέσεις λευκά φορέματα

Τα λευκά φορέματα είναι υπέροχα και μια άκρως κομψή ενδυματολογική επιλογή, πλέον ακατάλληλη όμως αν είσαι καλεσμένη σε γάμο και σίγουρα αν είσαι η κουμπάρα. Πρόκειται να στέκεσαι δίπλα στην απόλυτη πρωταγωνίστρια του μυστηρίου, που δεν είναι άλλη από την νύφη, και είμαστε βέβαιοι πως δεν θα ήθελες να δίνεις την εντύπωση πως προσπαθείς να την επισκιάσεις. Προτίμησε να αποφύγεις λοιπόν φορέματα σε πολύ ανοιχτούς λευκούς ή ζαχαρί τόνους που κατά πάσα πιθανότητα θα πλησιάζουν τις αποχρώσεις του νυφικού φορέματος και κινήσου σε παστέλ αποχρώσεις όπως γαλάζιο, λιλά, φιστικί, που θα δώσουν φρεσκάδα στο look σου.

Λάθος 2ο: Λες ναι στην υπερβολή

Αν σκεπτόμενη φορέματα για γάμο έρχονται στον νου σου maxi τούλινα φορέματα με glitter, τουαλέτες με παγιέτες και στρας ή super mini αποκαλυπτικά φορέματα, τότε μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείς και να επαναπροσδιορίσεις το στυλ σου. Λέγοντας ναι στην υπερβολή δεν θα καταφέρεις να μαγνητίσεις τα βλέμματα αλλά το look σου θα προδίδει ότι κατέβαλες υπερπροσπάθεια για να το δημιουργήσεις. Αγκάλιασε την απόλυτη φετινή τάση του less is more και επίλεξε μονόχρωμα φορέματα με ιδιαίτερα patterns, φλοράλ ολόσωμες φόρμες ή ακόμη και παντελόνες με εντυπωσιακά τοπ. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσεις μια μοντέρνα εμφάνιση που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Λάθος 3ο: Δεν δίνεις σημασία στα παπούτσια και τα αξεσουάρ

Είσαι η κουμπάρα και συνεπώς το αμέσως πιο αξιοπρόσεκτο άτομο του μυστηρίου μετά το ζεύγος. Πρέπει λοιπόν όλα πάνω σου να είναι στην εντέλεια! Μην αφήνεις στην τύχη τα παπούτσια και τα αξεσουάρ σου, καθώς αυτά θα δώσουν ένα ενδιαφέρον touch στο look σου και θα αναδείξουν τον πιο fashion εαυτό σου. Αν έχεις επιλέξει κάποιο ιδιαίτερα εντυπωσιακό ρούχο, προτίμησε να κινηθείς σε κομψά minimal αξεσουάρ και μονόχρωμα παπούτσια όπως γόβες ή πέδιλα. Εναλλακτικά έχοντας ως καμβά ένα λιτό ρούχο, μπορείς να παίξεις με τους χρωματικούς συνδυασμούς στα αξεσουάρ σου και να απογειώσεις την εμφάνισή σου με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

methodos orizontio

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69