tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εξωσωματική Γονιμοποίηση - Όλα όσα Πρέπει να Γνωρίζει μία Γυναίκα

Η οικογένεια, μπορεί να είναι πολύ σημαντική για πολλούς ανθρώπους εκεί έξω, καθώς ονειρεύονται να δημιουργήσουν ένα ωραίο σπιτικό με γέλια και χαρά. Άλλωστε, τα παιδιά αποτελούν μια μεγάλη ευλογία και ευτυχία, για πολλούς γονείς που κατάφεραν να τα φέρουν στον κόσμο και να τα μεγαλώσουν.

Βέβαια πολλοί άνθρωποι, ενώ επιθυμούν όσο τίποτα άλλο, να γίνουν γονείς, δεν είναι και τόσο εύκολο να τα καταφέρουν, λόγω μερικών δυσλειτουργιών που μπορεί να τύχουν σε κάθε άνθρωπο. Πολλές μητέρες στον κόσμο δυσκολεύονται να μείνουν έγκυος, και αυτό είναι κάτι σίγουρα που δημιουργεί άγχος και θλίψη. Τα καλά νέα, είναι πως υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορεί να μείνει έγκυος, καθώς η επιστήμη έχει εξελιχθεί προς όφελος όλων των γυναικών που θέλουν να γίνουν μητέρες και δεν τα καταφέρνουν τόσο εύκολα.

Η εξωσωματική γονιμοποίηση στο mtsirigotis.gr είναι μια από τις γνωστές μεθόδους με την οποία μπορεί μια γυναίκα να μείνει έγκυος και να πραγματοποιήσει το όνειρό της, για να γίνει μανούλα.

Στο pliroforiodotis.gr, θα βρείτε όσες πληροφορίες ψάχνετε για την εξωσωματική διαδικασία.

  1. Τι είναι η εξωσωματική διαδικασία;

Η εξωσωματική γονιμοποίηση, είναι μια μέθοδος τεχνητής γονιμοποίησης που είναι εξαιρετικά δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, τόσο στην Ελλάδα όσο και ο εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα η εξωσωματική είναι η γονιμοποίηση του ωαρίου σε ειδικά εργαστήρια, υπό συγκεκριμένες συνθήκες, εκτός του σώματος της γυναίκας. Μετά τη γονιμοποίηση και τα πρώτα στάδιο ανάπτυξης του εμβρύου, γίνεται η μεταφορά ενός ή περισσότερων εμβρύων στη μήτρα της μητέρας. Από εκεί και έπειτα μια γυναίκα μπορεί να μείνει έγκυος.

  1. Τα δύο είδη εξωσωματικής

Στη συνέχεια, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως υπάρχουν δυο συγκεκριμένα είδη εξωσωματικής διαδικασίας. Υπάρχει η IVF, που είναι ουσιαστικά η συμβατική εξωσωματική γονιμοποίηση, η οποία εφαρμόζεται όταν δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα σχετικά με το σπερματοζωάριο. Επίσης είναι καλό να γνωρίζετε πως κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, δεν πραγματοποιείται κάποια ιδιαίτερη επέμβαση. Καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας, τα σπερματοζωάρια, διαβρώνουν τα εξωτερικά κύτταρα του ωαρίου και ένα από αυτά διεισδύει μέσα του και το γονιμοποιεί. Υπάρχει και το δεύτερο είδος εξωσωματικής το οποίο ονομάζεται ICSI και εφαρμόζεται κυρίως για τη θεραπεία της ανδρικής υπογονιμότητας, δηλαδή σε διάφορες παθήσεις του σπέρματος. 

  1. Πόσο θα διαρκέσει;

Στη συνέχεια, κάτι που σίγουρα απασχολεί πολλούς ανθρώπους είναι η διάρκεια της εξωσωματικής θεραπείας. Από τη στιγμή που θα αρχίσει η διέγερση των ωοθηκών με φάρμακα μέχρι τη διαδικασία της ωοληψίας χρειάζεται να περάσουν περίπου 2 εβδομάδες. Τη τελευταία μέρα λαμβάνετε σπέρμα από τον άνδρα για να γίνει η τεχνητή γονιμοποίηση. Τις επόμενες 3 ημέρες γίνεται η εμβρυομεταφορά και μετά από 10 μέρες μπορεί να γίνει ένα τεστ εγκυμοσύνης από τη γυναίκα. Αν ο πρώτος κύκλος δεν είναι επιτυχημένος μετά από 3-4 μήνες μπορείς να επαναλάβεις τη διαδικασία από την αρχή. Σε πολλά κέντρα, μπορείς να καταψύξεις με ειδικές μεθόδους τα ωάρια και να δοκιμάσεις σε επόμενο κύκλο.

  1. Κόστος της εξωσωματικής θεραπείας

Τέλος, κάτι που σίγουρα απασχολεί πολλές γυναίκες που επιθυμούν να δοκιμάσουν εξωσωματική, είναι το κόστος. Σίγουρα το ποσό αυτό καθορίζεται από το κέντρο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που θα επιλέξεις και τη μέθοδο που θα επιλέξεις. Επίσης, αυτό μπορεί να καθοριστεί από το ιατρικό ιστορικό που έχει το ζευγάρι αλλά και από την ηλικία των ενδιαφερόμενων μελών. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69