tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σιδηροδρομικό δυστύχημα: Κηδεύτηκε στην Θέρμη ο Σωτήρης Καραγεωργίου

Στην Θέρμη, 18 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη, έπεσε η αυλαία ενός ακόμη οικογενειακού δράματος, με την κηδεία του 28χρονου, Σωτήρη Καραγεωργίου, ενός από τα θύματα της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Την πρώτη μέρα της τραγωδίας, ο 28χρονος ήταν αγνοούμενος και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι των δικών του ανθρώπων. Ο πατέρας του έκανε τότε δραματικές εκκλήσεις και προσευχόταν για ένα ευχάριστο νέο, που δυστυχώς δεν ήρθε.

Ο 28χρονος Σωτήρης Καραγεωργίου, με καταγωγή από την Μελίκη, ζούσε τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας είχε ταξιδέψει στην Αθήνα.

«Είχαν πάει με τις κοπέλες τους και τους περιμέναμε να επιστρέψουν», είχε πει ο πατέρας του φίλου του, Παύλος Ασλανίδης.

Το απόγευμα του Σαββάτου (4/3), οι στιγμές οδύνης και συγκίνησης στην εκκλησία της Θέρμης ήταν διαδοχικές. Κανείς δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με την ιδέα του αποχωρισμού. Κανείς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το τραγικό χτύπημα της μοίρας. Ο Σωτήρης έτυχε να κάθεται σε ένα από τα πρώτα βαγόνια της μοιραίας αμαξοστοιχίας και σκοτώθηκε ακαριαία στα Τέμπη.

Όταν το φέρετρο βγήκε από την εκκλησία, ο πόνος ήταν για όλους τεράστιος. Στο σημείο και συγγενείς και φίλοι από τον τόπο καταγωγής του, τη Μελίκη Ημαθίας, που έφτασαν στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, συγκλονισμένοι από τη συμφορά που χτύπησε την οικογένεια του 28χρονου.

Πηγή: https://www.mynews.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69