tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Σύλλογος Λεχοβιτών Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε δενδροφύτευση στον Σταυρό

Ο Σύλλογος Λεχοβιτών Αλεξάνδρειας και Περιχώρων έκανε σήμερα Τρίτη 21 Μαρτίου δεντροφύτευση στο Σταυρό Ημαθίας. Η 21 Μαρτίου έχει οριστεί να γιορτάζεται σαν παγκόσμια ημέρα Δασοπονίας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το καταστατικό του Συλλόγου, μια ομάδα, αποτελούμενη από τον πρόεδρο του Συλλόγου Τοπάλη Δημήτριο, τον αντιπρόεδρο Ζαμπέτα Σταύρο και τα μέλη Τάτση Παύλο και Λιάκο Παναγιώτη, επισκέφτηκε το Σταυρό Ημαθίας και στη θέση όπου υπήρχε κάποτε μια καντίνα φύτεψε δύο φλαμουριές.

"Πρέπει να τονίσουμε ότι λίγες μέρες πριν η τοποθεσία αυτή ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, γεμάτη σκουπίδια. Όμως με την παρέμβαση του προέδρου της ΔΕΥΑ.ΑΛ  Σωτηρίου Τόκα καθαρίστηκε και ετοιμάστηκε κατάλληλα. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να εκφράσουμε σαν Σύλλογος τα θερμά μας ευχαριστήρια στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ.ΑΛ και να τον επαινέσουμε για την αποτελεσματικότητα με την οποία ενήργησε.

Σήμερα λοιπόν τον καλέσαμε να παρευρεθεί στη δεντροφύτευση και μας έκανε την τιμή και ήρθε. Μαζί του ήρθε και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σταυρού Ιωάννης Κεϊσίδης, ο οποίος από την αρχή αγκάλιασε την προσπάθεια του Συλλόγου μας και μας βοήθησε πάρα πολύ.

Είχαμε καλέσει και μια εμβληματική για τους Λεχοβίτες κυρία, που μένει εκεί κοντά, την Ευαγγελία Λιάκου, η οποία όμως, λόγω υποχρεώσεων, δεν μπόρεσε να παραστεί. Ήρθε όμως ο γιος της ο Δημήτρης Λιάκος Λεχοβίτης μεν αλλά κάτοικος Σταυρού Ημαθίας. 

Ευελπιστούμε ότι σιγά – σιγά ο τόπος αυτός, με τη συνεργασία του Δήμου, θα μετατραπεί σε μια όαση ομορφιάς και θα γίνει ένα στέκι για ξεκούραση των περαστικών, μια και υπάρχει εκεί δίπλα μια πολύ όμορφη βρύση, που τρέχει όλο το χρόνο και χαρίζει τη δροσιά της απλόχερα" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69