tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κινητοποίηση κατά των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας πραγματοποιήθηκε στην Βέροια

Κινητοποίηση για τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας πραγματοποίησε την Παρασκευή το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας – Πέλλας και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας.

Μέλη των σωματείων με πανό στα χέρια συγκεντρώθηκαν έξω από τις τράπεζες Πειραιώς (Εμ. Παππά) και Alpha (Μαλακούση) στην Βέροια, για να βροντοφωνάξουν “Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη!”.

somatia kinit plistiriasm2

Η ανακοίνωση των Σωματείων αναφέρει:

Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη! Η στέγη είναι δικαίωμα των εργαζομένων, όχι πεδίο για μπίζνες!!

Εδώ και τώρα καθολική προστασία της πρώτης κατοικίας. Καμιά ανοχή σε αυτούς που βιάζονται να πάρουν τα σπίτια του λαού και τις κυβερνήσεις τους που όλα αυτά τα χρόνια ψήφισαν μνημόνια και νόμους και κάνανε τη ζωή μας «κοιλάδα των Τεμπών». Δεν θα ανεχτούμε η ζωή μας να μπει στην ζυγαριά κόστους - οφέλους

Φρένο στην "κανονικότητα" να αρπάζουν τα σπίτια του λαού, μπορεί να βάλει μόνο ο λαός με τον αγώνα του και την αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας που χάνουν το βιος τους. Η κάλυψη των στεγαστικών αναγκών των εργατικών - λαϊκών οικογενειών, των παιδιών και των εγγονών μας που σπουδάζουν, των νέων ζευγαριών, είναι δικαίωμά μας.

Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τα σπίτια του λαού, όπως και έκανε σε δεκάδες περιπτώσεις το τελευταίο διάστημα. Μόνο ο λαός οργανωμένος, μαζί με τα σωματεία και τους μαζικούς του φορείς μπορεί να αποτελέσει ασπίδα προστασίας της λαϊκής κατοικίας.

Κανένας δεν πρέπει να μείνει μόνος του. Δεν είναι ντροπή να σηκώσεις το χέρι και να ζητήσεις βοήθεια. Το λαϊκό κίνημα είναι εκεί και θα βοηθήσει!

Μόνο με τον αγώνα μας, με τη δική μας δύναμη, μπορούμε να ξεμπερδέψουμε με όσους βάζουν εμπόδιο στην ικανοποίηση των αναγκών μας. Αυτός είναι ο δρόμος που θα μας εξασφαλίσει νίκες και ουσιαστικά μέτρα για την προστασία της ζωής μας.

Απαιτούμε εδώ και τώρα προστασία της πρώτης κατοικίας. Να ανασταλούν οι πλειστηριασμοί και να γivouv ρυθμίσεις δόσεων που να μπορούν να ανταποκριθούν οι οφειλέτες, με διαγραφή όλων των τόκων χωρίς προκαταβολές και εκβιασμούς.

Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση τη Δευτέρα 1η Μάη στις 10:30 π.μ. στην πλατεία Δημαρχείου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69