tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκδήλωση με θέμα "Διαχείριση της Απώλειας" στα πλαίσια του ΠΜΣ Δημόσιας Διοίκησης

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Μαΐου στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο με τίτλο «Η Διαχείριση της Απώλειας».

Η ομιλία διοργανώθηκε από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας, τον Διευθυντή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Δημόσιας Διοίκησης Καθηγητή Δημήτριο Πασχαλούδη και συντονίστηκε από τη Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια του τμήματος και Υποψήφια Βουλευτή ΝΔ Ημαθίας Λίνα Τουπεκτσή.

Εισηγήτρια ήταν η Αθηνά Αραμπατζή, Ψυχολόγος, Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια, η οποία αναφέρθηκε:

- Στις μορφές απώλειας-αποχωρισμών, που δεν αφορούν μόνο πρόσωπα αλλά και καταστάσεις, όπως μια αναπηρία, ένας χωρισμός, μια μετακόμιση κλπ.

- Στις απώλειες όπως τις βιώνουν τα παιδιά ανάλογα με το αναπτυξιακό τους στάδιο, στην ανάγκη ενημέρωσης των γονέων και των εκπαιδευτικών για την αντιμετώπιση μιας απώλειας.

- Στον σημαντικό ρόλο του σχολείου, ως πηγής ασφάλειας και εμπιστοσύνης, με την ανάγκη να αναγνωρίζουμε, να συνομιλούμε, να συμπαραστεκόμαστε και να πενθούμε με ειλικρίνεια την απώλεια, και όχι να την αποσιωπούμε, για να βγούμε σταδιακά εν τέλει πιο δυνατοί.

Την εκδήλωση χαιρέτισε επίσης η κα Μαριάννα Λούκα ως εκπρόσωπος και Αναπληρώτρια Δ/ντρια Δευτεροβαθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ημαθίας. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69