tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκδήλωση για την μητέρα την Κυριακή στην Βέροια

Tο Κοινωνικό Ινστιτούτο Ενεργών Πολιτων Ελλάδος με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Βέροιας και ΚΕΠΑ Βέροιας σας προσκαλούν σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση, αφιερωμένη σε όλες τις μητέρες του κόσμου, στολισμένη με όλο το συγκινησιακό αυτό φόρτο που κουβαλάει η λέξη "Μητέρα".

Η εκδήλωση "Μάνα, Μητέρα, Μαμά" θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαΐου στις 11.00 στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Δήμου Βέροιας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει ομιλίες των εξαιρετικών Δρ. Χατζηνικολάου Σοφίας, Επικεφαλή Κ.Ι.Ε.Π.Ε., Σύμβουλο Εκπαίδευσης Π.Ε., Διδάσκουσα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με τίτλο: "Μάνα σημαίνει Αγάπη" και Γεωργιάδου Σοφίας, Ψυχολόγου με ειδίκευση στις Τεχνικές Κλινικής Συνέντευξης και στη Ψυχοδιαγνωστική, MSc στην Κλινική Ψυχική Υγεία, με τίτλο: " Μάνα.. το στήριγμα του κόσμου", οι οποίες θα μας μιλήσουν για την ιδιότητα και το ρόλο της μάνας, σύμβολο ανιδιοτελούς αγάπης & προσφοράς μέσα στους αιώνες.

Η εκδήλωση θα κλείσει με μουσική και τραγούδια από την εξαιρετική Ορχήστρα και Χορωδία του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Νομού Ημαθίας, υπό τη διεύθυνση του Κουτσιμανή Ιορδάνη.

Την εκδήλωση θα συντονίζει η κα Χρυσοπούλου Σταυρούλα, Υπεύθυνη Ελλάδος Κ.Ι.Ε.Π.Ε.. Η οργάνωση της εκδήλωσης έγινε με πρωτοβουλία της Συντονίστριας Βέροιας, κα Κουτσιμανή Μάρθας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69