tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Σαββατοκύριακο στην Παναγία Σουμελά η 5η Πανελλήνια Συνάντηση Ραδιοερασιτεχνών

Μετά από τις τέσσερις προηγούμενες επιτυχημένες χρονιές που πραγματοποιήθηκε η Πανελλήνια Συνάντηση Ραδιοερασιτεχνών ήρθε πάλι ο χρόνος να διοργανωθεί για πέμπτη χρονιά η όμορφη και κορυφαία εκδήλωση της Ε.Ρ.Β.Α.Ν Ενωση Ραδιοερασιτεχνών Βέροια - Αλεξάνδρεια – Νάουσα, στον όμορφο χώρο της Παναγίας Σουμελάς (13 και 14 Μαΐου).

Τα άριστα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της εκδήλωσης, δίνει την δυνατότητα στους διοργανωτές να την επαναλάβουν και φέτος. 

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

• Έκθεση μηχανημάτων

• Αγοροπωλησία μηχανημάτων

• Ενημέρωση για την ψηφιακή και αναλογική τεχνολογία

• Και πολλές ακόμα δραστηριότητες και εκπλήξεις

"Για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους ραδιοερασιτεχνικούς φορείς, έμπορους Ραδιοερασιτεχνικών μηχανημάτων και συναφών ειδών στο χόμπυ μας αλλά και μεμονωμένους Ραδιοερασιτέχνες, στην 5η πανελλήνια διασυλλογική συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 & 14 Μαΐου 2023 στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, με την υποστήριξη του δήμου Βέροιας (ΚΑΠΑ) και της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας .

Οι συνάδελφοι και οι εκθέτες από ιδιαίτερα μακρινές περιοχές που επιθυμούν να μας επισκεφτούν, μπορούν να διανυκτερεύσουν κάνοντας χρήση των κλινών του ιερού ιδρύματος" αναφέρουν οι διοργανωτές.

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ .

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ SV 2 JQA ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΗΛ. 6977777323 ΚΑΙ ΣΤΟ email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.sz2van.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69