tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πραγματοποιήθηκε αρτοκλασία των Προσκόπων στο εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Το Σάββατο 20 Μαΐου το απόγευμα, στον ναΐσκο - παρεκκλήσι που βρίσκεται στην οδό Βικέλα απέναντι από το κτίριο του ΟΤΕ και είναι αφιερωμένο στη μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, οι Πρόσκοποι όπως κάθε χρόνο την παραμονή της εορτής τελούν δέηση και αρτοκλασία με συμμετοχή Προσκόπων και πολιτών.

Όλοι μαζί, παρακολούθησαν την ευλογία των άρτων του οίνου και του ελαίου, έψαλαν με ευλάβεια και μοιράστηκαν τα κομμάτια του άρτου όπως στις «Αγάπες» τα πρώτα Χριστιανικά γεύματα.

Πρόκειται για έναν μικρό οκτάγωνο και πολύ κομψό ναΐσκο που κτίστηκε το 1913 από τον Κωνσταντίνο Πολυζωίδη στη θέση παλιάς εκκλησίας. Δίδυμο αδελφό παρεκκλήσι είναι αυτό που βρίσκεται μπροστά στο Δημαρχείο Βέροιας και είναι αφιερωμένο στον Άγιο Νικόλαο.

Στο παρεκκλήσι έγιναν πρόσφατα με χορηγίες, εργασίες ανακαίνισης - συντήρησης με αντικατάσταση της τοιχοποιίας, στεγανοποίηση του τρούλου και χρωματισμό. Επίσης τοποθετήθηκαν πλάκες πεζοδρομίου σε όλο τον χώρο, πανέμορφα παγκάκια, και ένας καινούργιος ιστός.

Οι Πρόσκοποι ευχαριστούν τους χορηγούς που συνέδραμαν αποφασιστικά στην συντήρηση του ναΐσκου και εύχονται χρόνια πολλά και ευλογημένα στον «Κωνσταντίνο και την «Ελένη»

1684615303479

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69