tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με λαμπρότητα η υποδοχή της Τιμίας Κάρα του Αγίου Παντελεήμονος στην Ι. Μ. Παναγίας Δοβρά

Το εσπέρας της Παρασκευής, 26ης Μαΐου, στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παντελεήμονος του Ιαματικού, η έλευση της οποίας σήμανε την έναρξη της «5ης Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά του Ιατρού» και των «ΚΘ’ Παυλείων».

Η Αποστολική Μητρόπολη της Βεροίας θα φιλοξενήσει τον Ιαματικό Άγιο Παντελεήμονα μέχρι το εσπέρας της Δευτέρας, 29ης Μαίου, ημέρα εορτής της Μετακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Λουκά του Ιατρού από τη Συμφερούπολη της Κριμαίας στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά, προκειμένου οι ευλαβείς προσκυνητές να λάβουν τη χάρη και την ευλογία των δύο Αγίων Ιατρών.

Την Τιμία Κάρα κόμισε από την Ιερά Μονή Παναχράντου Άνδρου, όπου φυλάσσεται, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γέροντας Ευδόκιμος και την υποδέχθηκε ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, παρουσία κληρικών, μοναχών, τοπικών πολιτικών αρχών και ευλαβών προσκυνητών.

Στη συνέχεια τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος, ο οποίος στο τέλος κήρυξε την έναρξη της 5ης Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά του Ιατρού, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο και προς τον Γέροντα Ευδόκιμο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69