tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μεταφορά Ιερού Λειψάνου του Αγ. Λουκά του Ιατρού στη Νάουσα και ομιλία από τον ιατρό Χρήστο Ταχματζίδη

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου το απόγευμα ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μετέφερε το χαριτόβρυτο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού από την Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ναούσης και στη συνέχεια χοροστάτησε στον Εσπερινό της αποδόσεως της Δεσποτικής εορτής της Αναλήψεως του Κυρίου.

Μετά το πέρας του Αρχιερατικού Εσπερινού στο πνευματικό κέντρο της ενορίας ακολούθησε η εκδήλωση με θέμα: «Κάπνισμα και καρδιά», η οποία εντάσσεται στην «5η Ιατρική Εβδομάδα του Αγίου Λουκά του Ιατρού» που διοργανώνει η Ιερά μας Μητρόπολη σε συνεργασία με όλους τους υγειονομικούς φορείς της Ημαθίας για 5η συνεχή χρονιά.

Στην αρχή χαιρετισμό απηύθυνε ο Μητροπολίτης και στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο προσκεκλημένος ομιλητής,  ιατρός – καρδιολόγος κ. Χρήστος Ταχματζίδης, ενώ την εκδήλωση προλόγισε και παρουσίασε ο Αρχιμ. Παΐσιος Παλαιάς.

Στο τέλος ο Μητροπολίτης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες προς τον εκλεκτό ομιλητή και τον συνεχάρη για τον γλαφυρό και εμπνευσμένο λόγο του, ενώ δεν παρέλειψε να του προσφέρει το αναμνηστικό των «ΚΘ’ Παυλείων».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69