tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ερυθρός Σταυρός: Πραγματοποιήθηκε η απονομή διπλωμάτων

Μέσα σε κλίμα χαράς συγκίνησης και περηφάνιας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (17/6) από το Περιφερειακό Τμήμα Αλεξάνδρειας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού η τελετή απονομής διπλωμάτων των εθελοντών Νοσηλευτικής Τάξης 2019 καθώς και προαγωγών των εθελοντών του Tμήματος, παρουσία του Προέδρου του ΕΕΣ Dr Αντώνιου Αυγερινού και πλήθους εκπροσώπων της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας του τόπου.

Στην εκδήλωση του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Αλεξάνδρειας βραβεύτηκε ο Πρόεδρος του ΕΕΣ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, για την πολύτιμη προσφορά του στον Ε.Ε.Σ. αλλά και την στήριξή του στο Περιφερειακό Τμήμα της Αλεξάνδρειας, καθώς και η Διευθύντρια Συντονισμού & Επικοινωνίας Νοσηλευτικών Υπηρεσιών Περιφερειακών Τμημάτων ΕΕΣ, κα Ευγενία Γκόγκου.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr Αντώνιος Αυγερινός, μεταξύ άλλων, ανέφερε: "Με χαρά και ικανοποίηση βρίσκομαι σήμερα στην ωραία πόλη της Αλεξάνδρειας και ειδικά σε ένα τμήμα που προσφέρει πολλά στον Ερυθροσταυρισμό. Οι εθελοντές και οι εθελόντριες είναι η καρδιά, η ψυχή και η κινητήριος δύναμη του ΕΕΣ. Ο εθελοντισμός είναι δείκτης και δείγμα πολιτισμού μιας χώρας. Αν και ο εθελοντισμός στη χώρα μας είναι πίσω, οι εθελοντές του ΕΕΣ είναι διακριτοί διότι πριν δώσουν τον όρκο έχουν υποστεί μια επίπονη, επίμονη, χρονοβόρα, δύσκολη εκπαίδευση, θεωρητική και πρακτική, που τους καθιστά ικανούς όποτε και όταν κληθούν να προσφέρουν υπηρεσίες να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στο έργο τους. Αυτή είναι η διαφορά των εθελοντών μας και υποκλινόμαστε στο μεγαλείο τους, παρότι ο κόσμος δεν το γνωρίζει, όπως πρόσφατα στην Καλαμάτα και στην Πύλο έδωσε ένα τεράστιο παρών με ένα πολυποίκιλο, πολυσήμαντο και πολυδιάστατο έργο. Τους ευχαριστούμε από καρδίας."

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

methodos orizontio

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69