tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες από την ΔΕΥΑ Βέροιας

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας στην προσπάθεια της για καλύτερη εξυπηρέτηση σας, είναι διατεθειμένη να εφαρμόσει πρακτικές που διευκολύνουν τις σχέσεις σας μαζί της.

Στην κατεύθυνση αυτή προτείνει τις παρακάτω ενέργειες, για όποιους από τους καταναλωτές το επιθυμούν:

1. Να δηλώνετε μόνοι σας την ένδειξη του υδρομετρητή σας στην υπηρεσία, καλώντας στο τηλ. 2331078833, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα - Παρασκευή, 07:00 - 14:30), ή και με την αποστολή φωτογραφίας της ένδειξης στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η ένδειξη μπορεί να δηλώνεται κάθε 2 μήνες και μια εβδομάδα πριν την έκδοση του λογαριασμού σας το οποίο αναγράφεται πάνω στον λογαριασμό σας. Με τον τρόπο αυτό δεν χρειάζεται να περιμένετε πότε θα περάσει από το ακίνητο σας για την καταγραφή ο υπάλληλος της ΔΕΥΑΒ. Ο αριθμός υδρομέτρου του κάθε ακινήτου αναγράφεται ευκρινώς στο λογαριασμό του.

2. Να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τον λογαριασμό σας, αφού δηλώσετε στην υπηρεσία στο τηλ. 2331078833: το email - ηλεκτρονική διεύθυνση σας,

3. Να ελέγχετε τον λογαριασμό σας μέσα από την ιστοσελίδα της Δ.Ε.Υ.Α. Βεροίας www.deyav.gr αφού κάνετε την απαραίτητη εγγραφή.

4. Να εξοφλείτε τον λογαριασμό σας μέσα από την ιστοσελίδα της Δ.Ε.Υ.Α. Βεροίας www.deyav.grχωρίς καμία επιπλέον χρέωση προμήθειας με το RF του "ΚΩΔΙΚΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗΣ".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69