tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Γιώργος Καραμίχος στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ ΜΑμΑ

Σήμερα στο νέο στέκι των ατόμων με αυτισμό στη πόλη μας , στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ ΜΑμΑ 2 οι άνθρωποι της δομής υποδέχθηκαν τον ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο.

Μέσα στον όμορφο χώρο, που δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη ,τα παιδιά, οι έφηβοί και οι νέοι στο φάσμα του αυτισμού θα πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους για μάθηση, για κοινωνικοποίηση, για διασκέδαση και τις ευκαιρίες να ονειρευτούν ...

Ο Πρεσβευτής της Μ.Α.μ.Α και πολύ καλός φίλος του συλλόγου Γιώργος Καραμίχος, βρέθηκε για λίγες μέρες στη Βέροια και με την ευκαιρία υπέγραψε τα επίσημα συμβόλαια με τα οποία, προσφέρει ΟΛΑ τα έσοδα από το βιβλίο που γράφτηκε αποκλειστικά για τη Μ.Α.μ.Α. Όλοι οι συντελεστές του βιβλίου προσφέρουν τα έσοδα στο σύλλογο.

Είναι ένα βιβλίο που μιλάει για τη δική τους καθημερινότητα και την αγάπη τους για την ζωή. Είναι ένα παραμύθι για τα άτομα στο φάσμα του αυτισμού.

"Υπήρχε μια ζεστή ατμόσφαιρά μεταξύ μας και οι συζητήσεις πολλαπλές. Μοιραστήκαμε πολλές σκέψεις και ιδέες για το ‘αύριο’ του συλλόγου, για τη συνεργασία με νέους φίλους και υποστηρικτές, για εκδηλώσεις που θα προσφέρουν χαρά, διασκέδαση αλλά και οικονομική υποστήριξη στο σύλλογο που τόσο έχουμε ανάγκη, για εξωστρέφεια και δικτύωση μας με το εξωτερικό, και πολλά άλλα" αναφέρει η ανακοίνωση.

Η νέα δομή

Η πρωϊνή μας δομή, το Κδαπ ΑμεΑ ΜΑμΑ 2 στην Πιερίων 5 (παλιό κτήριο Εθνικής Τράπεζας) ξεκίνησε τη λειτουργία του. Το κδαπ ΑμεΑ ΜΑ.μ.Α 2( Πιεριών 5) όπως και το κδαπ ΑμεΑ ΜΑμΑ 1(Ημαθίωνος 2) ,δομές φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ,έχουν ανοίξει μια μεγάλη αγκαλιά για  63 νέους, παιδιά και εφήβους με αναπηρίες και θα μπορούν να παρακολουθούν καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα σχεδιασμένα με επαγγελματισμό  από τη  διεπιστημονική ομάδα.

Ο σύλλογός έχει προγραμματίσει μια μεγάλη γιορτή την Άνοιξη , για το άνοιγμα της δομής.

Ξεκινά το χριστουγεννιάτικο παζάρι της Μ.Α.μ.Α

Το χριστουγεννιάτικο παζάρι της Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό για ακόμη μια χρονιά, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του στις 2 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου!

 Οι χρυσοχέρες εθελόντριες  φίλες του συλλόγου έχουν ετοιμάσει υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες με γούστο και κυρίως με αγάπη.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις λειτουργικές ανάγκες των δομών.

Ραντεβού λοιπόν που αλλού…στο σπίτι της Μ.Α.μ.Α στη  Μητροπόλεως 32 στον 1ο Όροφο .

Έναρξη 2 Δεκεμβρίου

Μέρες και ώρες λειτουργίας :

Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30- 13:00 & 18:00-20:30

Σάββατο 10:00 &13:00  και 18:00-20:00

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69