tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τρίτεκνες οικογένειες: Εκπτωτική κάρτα Super Market

Προσημειωμένες εκπτωτικές κάρτες εξσφάλισε ο Σύλλογος Πολυτέκνων με 3 παιδιά Ν. Ημαθίας για τα μέλη του. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος:

"Αγαπητές οικογένειες με τρία παιδιά

Η προσπάθεια καταπολέμησης της ακρίβειας για όλα τα ενεργά μέλη του, αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες προσπαθειών του Συλλόγου Πολυτέκνων με τρία παιδιά του Νομού Ημαθίας.

Ως εκ τούτου βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως, εκτός της στήριξης των κρατικών επιδοτήσεων και σε μια αρκετά ιδιαίτερη περίοδο για την οικογένεια , ο Σύλλογος παρέχει ειδικά προσημειωμένες εκπτωτικές κάρτες από τα Σούπερ Μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, που συνολικά μειώνουν το κόστος του καλαθιού της τρίτεκνης οικογένειας κατά 10% επιπλέων των όποιων εκπτώσεων.

Η έκπτωση 10% θα αφαιρείται αυτόματα επί του συνόλου της κάθε συναλλαγής με μηνιαίο όριο αγορών έως 500 ευρώ και ισχύει για όλα τα καταστήματα ΚΡΗΤΙΚΟΣ πανελλαδικά.

Η έκπτωση ισχύει με την επίδειξη της κάρτας μέλους του Συλλόγου Πολυτέκνων με τρία παιδιά του Νομού Ημαθίας, η οποία θα πρέπει να είναι σε ισχύ.

Για την παραλαβή της ειδικά προσημειωμένης εκπτωτικής κάρτας θα πρέπει να επισκεφτείτε τα γραφεία του Συλλόγου. Η κάρτα club ΚΡΗΤΙΚΟΣ είναι πλέον διαθέσιμη στα γραφεία μας για τα εγγεγραμμένα ή εν δυνάμει μέλη που θα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στο σύλλογο.

Ευχαριστούμε θερμά τα Σούπερ Μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ που αποδεικνύουν την κοινωνική τους υπευθυνότητα και στηρίζουν έμπρακτα τις οικογένειες με τρία παιδιά".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69