tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

O Oμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας και φέτος δίπλα σε ευάλωτες οικονομικά οικογένειες

O Oμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας και φέτος ,εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, έδειξε εμπράκτως την συμπαράσταση του και την ευαισθησία του σε οικογένειες που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ,διανέμοντας πακέτα τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών πάντοτε σε συνεργασία με επιχειρηματίες της περιοχής και μέλη του Ομίλου.

Η διανομή τροφίμων και πακέτων πραγματοποιήθηκε 15 Δεκεμβρίου και από 8:00 το πρωί, στα γραφεία του Συλλόγου. Τα τρόφιμα διανεμήθηκαν σε ευάλωτες και ωφελούμενες οικογένειες του Συλλόγου και κατοίκους που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τα οποία έχουν ανάγκη.

Σε ανακοίνωσή του ο όμιλος αναφέρει:

"Το ΔΣ του Ομίλου εκφράζει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες σε όλους εσάς για την πολύτιμη συνεισφορά σας. Είστε συνοδοιπόροι στο όραμα μας να φτάσουμε τον Ομιλο Προστασίας Παιδιού Βέροιας ακόμη πιο ψηλά.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις εταιρείες των :

1 Υιοί Γ. Γαλίκα Ο.Ε- GALIKAS G.SONS GP για τη μεγάλη προσφορά τους σε κρέατα

2 ΓΚΑΣΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΕ και ΧΟΙΡΙΝΑ ΓΚΑΣΝΑΚΗΣ ΙΚΕ για τη μεγάλη προσφορά τους σε κρέατα

3 Τον κύριο Αντώνιο Νούσιο για τη συνεχή του προσφορά σε όλη τη διάρκεια του χρόνου σε είδη γλυκών και ντόνατς και τη μεγάλη του χορηγία σε βασιλόπιτες προς τα παιδιά του Ομίλου εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων

4 Τον κύριο Κωνσταντούδη, κρεοπωλείο για την ευγενική μεγάλη του προσφορά σε κοτόπουλα προς τα παιδιά του Ομίλου εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.

5 Τον κύριο Γεράσιμο και κυρία Σμαρούλα Καλλιγά για την ευγενική τους προσφορά μεγάλης ποσότητας τυριών προς τα παιδιά του Ομίλου εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.

6 Την κυρία Αθηνά Τζιούρτζια, διακοσμήτρια, για τη δωρεά παιχνιδιών προς τα παιδιά του Ομίλου

7 Φίλοι και μέλη του Ομίλου για τη μεγάλη τους προσφορά σε είδη ρουχισμού

Κάθε προσφορά προς το Σύλλογό μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη αγάπη και κουράγιο την υλοποίηση του σκοπού μας. Χαιρόμαστε που στην πορεία μας βρίσκουμε θερμούς υποστηρικτές που έχουν αποδείξει επανειλημμένα την μεγάλη κοινωνική ευθύνη και την αγάπη τους προς τον Σύλλογο μας. Σας ευχόμαστε Σωτήριο Ετος το 2024".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69