tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τα Εργατικά Κέντρα στηρίζουν τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Την στήριξή τους στις αγροτικές κινητοποιήσεις εκφράζουν με ανακοινώσεις τους τα τοπικά Εργατικά Κέντρα. 

Το Εργατικό Κέντρο Βέροιας στην ανακοίνωση αναφέρει:

"Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βέροιας, συμπαρίσταται στα δίκαια αιτήματα του Αγροτικού κόσμου και ενώνει τη φωνή του με τη φωνή αγωνίας των φροντιστών της υπαίθρου, που εδώ και χρόνια αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, τα οποία επιδεινώνονται από την πρωτόγνωρη κατάσταση που όλοι βιώνουμε.

Η Πολιτεία οφείλει επιτέλους να δει με την ανάλογη σοβαρότητα και υπευθυνότητα τα προβλήματα των αγροτών και να δώσει ΑΜΕΣΑ λύσεις, αφού μόνο μέσα από την στήριξη του πρωτογενή τομέα μπορούμε ως χώρα και ως έθνος να αντιμετωπίσουμε την σημερινή οικονομική κρίση.

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ (ΓΕΩΡΓΙΑ & ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ)

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ

Η ύπαιθρος πρέπει να παραμείνει ζωντανή και οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε τους ανθρώπους που μοχθούν γι’ αυτό!!!!".

Το Εργατικό Κέντρο της Νάουσας αναφέρει:

"Το Εργατικό Κέντρο Ημαθίας στέκεται δίπλα στο πλευρό των αγροτών του νομού μας, στηρίζοντας το δίκαιο και αναγκαίο αγώνα τους.

Οι αγρότες βάλλονται διαχρονικά από την αντιλαϊκή στρατηγική της ΕΕ που υπηρετούν εδώ και δεκαετίες όλες οι κυβερνήσεις φτάνοντας τους στο απροχώρητο. Διεκδικούν στους δρόμους του αγώνα τα αυτονόητα. Αφορολόγητο πετρέλαιο, μείωση του κόστους παραγωγής, φτηνό ρεύμα, καθόλου ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια και μηχανήματα, αναθεώρηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ.

Τα προβλήματα των αγροτών, αποτελούν προβλήματα του συνόλου του ελληνικού λαού. Είναι ένα μόνο μέρος της συνολικότερης επίθεσης που δέχονται τα λαϊκά στρώματα. Αποτέλεσμα είναι και το γεγονός ότι για κάθε αγροτικό προϊόν που οι εργαζόμενοι αλλά και οι ίδιοι οι αγρότες βρίσκουν πανάκριβο στο ράφι, πλάι βρίσκεται και μια τιμή ξεκληρίσματος με την οποία οι βιοπαλαιστές αγρότες έρχονται αντιμέτωποι απέναντι στις μεγάλες βιομηχανίες τροφίμων, ενέργειας, αγροεφοδίων. Γι' αυτό είναι σήμερα αναγκαία όσο ποτέ η κοινή μας συμπόρευση.

Το Εργατικό Κέντρο Ημαθίας  καλεί κάθε εργαζόμενο, αυτοαπασχολούμενο, συνταξιούχο, νέο και νέα να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στις αγροτικές κινητοποιήσεις. Στεκόμαστε μια γροθιά πλάι στους συναδέλφους αγρότες και στηρίζουμε κάθε αγωνιστική, μαχητική απόφαση τους". 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69