tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέος κύκλος των Ομάδων Προσωπικής Ανάπτυξης στον Έρασμο

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ», μετά την απόλυτη επιτυχία των δύο προηγούμενων κύκλων, συνεχίζει δυναμικά τη δράση του, με τρίτο κύκλο συναντήσεων του Βιωματικού Εργαστηρίου των Ομάδων Προσωπικής Ανάπτυξης στη Βέροια.

Το συγκεκριμένο Βιωματικό Εργαστήρι υλοποιείται με σκοπό οι συμμετέχοντες να διερευνήσουν την αξία και τα όρια του εαυτού τους, να αναγνωρίσουν προσωπικές ανάγκες, επιθυμίες και συναισθήματα καθώς και να κατανοήσουν την πολυπλοκότητα που διέπει τις ανθρώπινες σχέσεις. Μέσα από ερεθίσματα που δίνονται στις συναντήσεις έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν ελεύθερα, να πειραματιστούν, να επεξεργαστούν τις εμπειρίες τους, να αποκτήσουν επιπρόσθετες γνώσεις και να αναπτύξουν προσωπικές και κοινωνικές δεξιότητες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περαιτέρω πληροφόρηση και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του «Έρασμου» Μ. Αλεξάνδρου 17, στη Βέροια
Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00 – 14:00 Στο τηλ. 23310 74073 ή στο Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επίσης μπορούν να υποβάλλουν ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ την αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας : erasmosverias.com, πατώντας το «κουμπί» ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ και επιλέγοντας τη δράση, αναγράφοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email, καθώς και την πόλη ενδιαφέροντος, που θα διενεργηθεί η δράση (μετά τη συμπλήρωση των απαιτούμενων γκρουπ, αντιστοίχως για Αλεξάνδρεια και Νάουσα).

Μπορούν να συμμετάσχουν και ωφελούμενοι προηγούμενων δράσεων.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69