tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων

Σε κινητοποίηση προχώρησαν οι τουριστικοί πράκτορες και ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων στην Βέροια, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, καθώς δεν ικανοποιήθηκαν τα αιτήματά τους από το Υπουργείο Οικονομικών.

Το πρωί της Τετάρτης, στις πρωτεύουσες πόλεις όλων των νομών συγκεντρώθηκαν τα τουριστικά λεωφορεία και κατέθεσαν ψήφισμα στις τοπικές αρχές και πραγματοποίησαν πορεία.

leoforia ver 1

Στη Βέροια, 62 λεωφορεία θα συγκεντρωθούν επί της οδού Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Σιδηροδρομικού Σταθμού και 16 λεωφορεία από αυτά μπήκαν στην Βέροια και έκαναν πορεία διαμαρτυρίας στην οδό Μητροπόλεως.

Ο πρόεδρος Απόστολος Εμμανουηλίδης και μέλη της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουρισμού – Ιδιοκτητών Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων κατέθεσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους στον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη και στον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη. Οι πράκτορες και ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων ζητούν από την κυβέρνηση να τηρήσει τις υποσχέσεις της για μείωση των τελών κυκλοφορίας όπως ισχύει για τους άλλους συγκοινωνιακούς φορείς (ΚΤΕΛ, Αστικά, Υπεραστικά λεωφορεία) οι οποίοι πληρώνουν τα μισά τέλη κυκλοφορίας, τα υψηλά κόστη που καλούνται να καλύψουν από την συνεχιζόμενη ακρίβεια σε όλα τα είδη που αφορούν το λεωφορείο (καύσιμα, ελαστικά, λιπαντικά κλπ.) κ.α.

«Η προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, είχε δεσμευτεί απέναντι μας, για τη μόνιμη και τελική διευθέτηση του ζητήματος της εξίσωσης των τελών κυκλοφορίας των Τουριστικών λεωφορείων με ό,τι ισχύει για τους άλλους συγκοινωνιακούς φορείς που χρησιμοποιούν τα ίδια λεωφορεία και πληρώνουν τα μισά (!) τέλη κυκλοφορίας σε σχέση με εμάς. Δυστυχώς για ακόμη μία φορά η μη τήρηση της δέσμευσης της Κυβέρνησης προκαλεί την αγανάκτηση των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων» τονίζει η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουρισμού, Ιδιοκτητών Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων Ελλάδος (ΟΙΤΛΕ).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69