tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας και την παιδική παχυσαρκία από το 10ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας οργάνωσε την Κυριακή 10 Μαΐου μια πολύ όμορφη εκδήλωση στον Πολυχώρο πολιτισμού Βέτλανς για να τιμήσει τη γιορτή της μητέρας.

Τα  παιδιά είχαν την ευκαιρία να κατασκευάσουν επιτόπου κοσμήματα με τη βοήθεια και καθοδήγηση της κυρίας Μάρας Κοκκίνου, να φτιάξουν κάρτες για τις μανούλες, να αγοράσουν γλαστράκια, να νιώσουν τη χαρά της δημιουργίας και της συμμετοχής.

Γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικοί  κατέκλυσαν το χώρο και για δύο ώρες, από τις 11.00π.μ. μέχρι τη 1.00μ.μ. τον γέμισαν με χαρούμενες φωνές και πολλή δημιουργία.

Στο τέλος έφυγαν όλοι ευχαριστημένοι, παιδιά και μανούλες, με τα δωράκια τους και τα χαμόγελα που περίσσευαν!

 

Εκδήλωση για την παιδική παχυσαρκία

Ο σύλλογος διδασκόντων και ο Σύλλογος  γονέων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας με τη συμμετοχή των αντίστοιχων συλλόγων του 60υ Δημοτικού Σχολείου Νάουσας οργάνωσαν την Τρίτη 5 Μαΐου εκδήλωση με θέμα «Παιδική παχυσαρκία - Πρόληψη και αντιμετώπιση». Η  εκδήλωση έγινε στην Εστία Μουσών στις 6.00μ.μ. στα πλαίσια του προγράμματος «Ευ ζην» που υλοποιούν τα δύο σχολεία και είχε σκοπό την ενημέρωση εκπαιδευτικών και κυρίως γονέων για το θέμα.

Οι διευθυντές των δύο σχολείων κ. Παπαγεωργίου και κ. Λαφάρα προλόγισαν, καλωσορίζοντας τους καλεσμένους και παρουσιάζοντας την εισηγήτρια.

Ομιλήτρια ήταν η διαιτολόγος διατροφολόγος κ. Αποστόλου Αγγελική, η οποία μίλησε με σαφή, σύντομο και ουσιαστικό τρόπο για το θέμα και για το ρόλο του σχολείου και των γονέων σ’ αυτό.

Την εισήγηση ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών και όχι μόνο, καθώς και  για τα «πρέπει» και τα «μη» της διατροφής. Ήταν μια πραγματικά χρήσιμη εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69