tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Μαθητές της Βέροιας στηρίζουν τη Φιλόπτωχο με πράξεις αλληλεγγύης και προσφοράς

Στα πλαίσια του προγράμματος « Νοιάζομαι και δρω» που εκπόνησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε2 και ΣΤ τάξης του 2ου Μελέτειου Δημ. Σχολείου Βέροιας μαζί με τις εκπαιδευτικούς Θεοδωράκη Κατερίνα και Παγούρα Σταυρούλα, η πρόεδρος της Φιλοπτώχου Δέσποινα Τελάλογλου, μετά από πρόσκλησή τους , παρουσίασε το έργο που επιτελείται στην εστία εδώ και 120 χρόνια, και που έχει να κάνει με την κοινωνική προσφορά την φιλανθρωπία και την αλληλεγγύη.

Στη συνέχεια τα παιδιά αφού συγκέντρωσαν τρόφιμα, επισκέφτηκαν την Φιλόπτωχο και είδαν από κοντά, τι σημαίνει να μαγειρεύεις για ογδόντα άτομα κάθε μέρα και να ετοιμάζεις δέματα για 150 οικογένειες.

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, για μια ακόμη φορά συγκέντρωσε τρόφιμα και επισκέφτηκε την Φιλόπτωχο μαζί με το Διευθυντή τους Χριστουλάκη Παναγιώτη και την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου Κορίνα Ευταξιάδου.

615402102 1204690815111464 8415566573768951851 n

 
 

color feel banner

meta morfo22

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69