tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προκηρύχθηκαν οι θέσεις Διευθυντών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

aithousa sxoliou

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας προκήρυξε την πλήρωση, με επιλογή, των θέσεων Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, με θητεία σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 25 του Ν. 3848/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 27 του Ν. 4327/2015 και καλεί τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν τα νόμιμα προσόντα και επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, να υποβάλουν αίτηση (επισυνάπτεται υπόδειγμα) που θα συνοδεύεται από τα αναγκαία δικαιολογητικά.

Χρόνος υποβολής των αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει με την έκδοση της παρούσας προκήρυξης και λήγει την Τρίτη 15-12-2015
Προκηρυσσόμενες θέσεις

Η προκήρυξη αφορά τις παρακάτω θέσεις Διευθυντών Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας:

Α. Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΙΝΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΝΣΗ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Β. Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΙΝΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΝΣΗ Δ.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΚΙΛΚΙΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΠΕΛΛΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΣΕΡΡΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Οι υποψήφιοι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δικαιούνται να υποβάλουν αίτηση για τις θέσεις κατ' ανώτατο αριθμό δύο Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ίδιας Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, εκ των οποίων η μία υποχρεωτικά είναι αυτή όπου υπηρετούν.

Διαδικασία υποβολής αιτήσεων

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας για τοποθέτηση σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 17 του ν. 4327/2015 υποβάλλονται όπως προβλέπεται από τις διατάξεις της παρ. 7 του άρθρου 46 του νόμου 4351/2015 και συνοδεύονται από δικαιολογητικά τα οποία υποβάλλονται ομαδοποιημένα σε υποενότητες, όπως αυτές αναλύονται στο βιογραφικό σημείωμα και περιλαμβάνουν:

1. Πλήρες πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών σύμφωνα με τις προϋποθέσεις υποψηφιότητας.
2. Βιογραφικό σημείωμα
3. Αντίγραφα τίτλων σπουδών και μετεκπαίδευσης
4. Αποδεικτικά γνώσης ξένων γλωσσών
5. Πιστοποιητικό επιμόρφωσης στις Τ.Π.Ε.
6. Αντίγραφα άλλων σχετικών τίτλων που τυχόν έχει αποκτήσει ο υποψήφιος
7. Βεβαιώσεις ή υπηρεσιακά έγγραφα που αφορούν στην υπηρεσιακή κατάσταση, στην καθοδηγητική και διοικητική εμπειρία καθώς και τη συμμετοχή σε υπηρεσιακά συμβούλια, τα οποία πρέπει να αναφέρουν χρόνο έναρξης και λήξης, κατά περίπτωση.
8. Όλα εκείνα τα στοιχεία που προβλέπονται στην παρ.5ββ του άρθρου 46 του ν. 4351/2015, τα οποία πρέπει να λάβει υπόψη το αρμόδιο συμβούλιο επιλογής κατά τη διαδικασία της συνέντευξης.

9. Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 με την οποία βεβαιώνεται ότι α) ο εκπαιδευτικός δεν έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για πειθαρχικό παράπτωμα με την ποινή της προσωρινής ή της οριστικής παύσης σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 109 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν. 3528/2007 Α΄ 26) και β) δεν συντρέχουν τα κωλύματα διορισμού της παρ. 1 του άρθρου 8 του ίδιου κώδικα, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 17 του ν. 4327/2015.

10. Δήλωση και σειρά προτίμησης Διευθύνσεων Εκπαίδευσης όπου θέτει υποψηφιότητα ο εκπαιδευτικός, σύμφωνα με την παρ. 7 του ν.4351/2015.

Όλοι οι τίτλοι σπουδών που προέρχονται από ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης της αλλοδαπής, πρέπει να είναι αναγνωρισμένοι από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. / ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α. ή το Ινστιτούτο Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Ι.Τ.Ε.), ή το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Ισοτιμιών (Σ.Α.Ε.Ι.). Τυχόν ξενόγλωσσες βεβαιώσεις ή έγγραφα πρέπει να έχουν επίσημα μεταφραστεί από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών ή άλλο αρμόδιο κατά νόμο όργανο.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, δεν γίνονται δεκτά:
α) συμπληρωματικά δικαιολογητικά και
β) οποιαδήποτε μεταβολή στη δήλωση και τη σειρά προτίμησης με την επιφύλαξη του τελευταίου εδαφίου της παραγράφου «ψηφοφορία» της αριθμ. Φ.353.1/10/202115/Ε3/10-12-2015 εγκυκλίου.

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας: α) των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στο εσωτερικό συμπεριλαμβανομένων των Σχολικών Συμβούλων, των Διευθυντών Εκπαίδευσης και των Προϊσταμένων Κέντρων Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) υποβάλλονται στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ανήκει οργανικά ο υποψήφιος. και β) των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων των συντονιστών εκπαίδευσης, μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου, στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις οποίες ανήκαν οι υποψήφιοι πριν την απόσπαση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69