tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ευχαριστήριο 3ου Δ.Σ. Μακροχωρίου για την παιδαγωγική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο

 

Από το 3ο Δημοτικό Σχολείου Μακροχωρίου ανακοινώθηκαν τα εξής:

“Το σχολείο μας στην προσπάθειά του να ενημερώσει και να βοηθήσει δασκάλους και γονείς στη διάγνωση, διαχείριση και αντιμετώπιση του σχολικού άγχους ή φόβου των μαθητών απ’ όπου κι αν εκπορεύονται, διοργάνωσε την Τετάρτη 9-12-2015  ανοιχτή παιδαγωγική συνάντηση με θέμα: «Πώς να βοηθήσω το παιδί μου να μαθαίνει, χωρίς άγχος; Πώς να είναι χαρούμενο στο σχολείο χωρίς φόβο και να συνεργάζεται με τους άλλους;»

Η συμμετοχή γονέων, εκπαιδευτικών αλλά και μαθητών ήταν μεγάλη και ικανοποίησε τις προσδοκίες μας, καθώς πέρα από τη βασική εισήγηση της σχολικής ψυχολόγου κ. Αναγνώστου Ε. και την αποσαφήνιση βασικών εννοιών όπως το σχολικό άγχος, ο φόβος της αξιολόγησης, ο φόβος που έχει να κάνει με τις σχέσεις των μαθητών με τους γονείς, τους δασκάλους και  μεταξύ τους με τους συμμαθητές τους, έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση, εκφράστηκαν απόψεις, διατυπώθηκαν ερωτήματα και προβληματισμοί. Ελπίζουμε πως οι παρευρισκόμενοι αποκόμισαν αρκετές απαντήσεις και βοηθήθηκαν σε όσα τους απασχολούσαν.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Προϊσταμένη του Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. Ημαθίας κ. Αναγνώστου Ειρήνη για τη συνδρομή της στην προσπάθειά μας και την εμπεριστατωμένη παρουσίαση του θέματος.”

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69