tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ Βέροιας ευαισθητοποιούνται για την «Εφηβεία και τη Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση»

Σε μια σειρά από δράσεις σχετικές με τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν οι μαθητές ης Β΄ Λυκείου του 3ου Γενικού Λυκείου Βέροιας, στα πλαίσια της ερευνητικής τους εργασίας με θέμα: «Εφηβεία και Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση» με διδάσκουσα την καθηγήτρια Νομικών και Πολιτικών Επιστημών του σχολείου μας, κα Τζήμα Συρμούλα.

Πιο συγκεκριμένα: α) Οι μαθητές παρακολούθησαν σχετική εισήγηση-παρουσίαση από τις ειδικούς του Κέντρου Συμβουλευτικής του Δήμου Βέροιας «Κορνηλία Καραναστάση», β) Υπό την καθοδήγηση της κοινωνιολόγου του κέντρου «ΠΡΟΣΒΑΣΗ» κας Σοφίας Γεώργου, οι μαθητές συμμετείχαν σε βιωματική δράση για τις σχέσεις των δύο φύλων, και γ) Επισκέφτηκαν το κέντρο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων «ΚΕΕΛΠΝΟ» στη Θεσσαλονίκη, με συνοδούς τις καθηγήτριες κ. Παπαδοπούλου Δέσποινα και κ. Τζήμα Συρμούλα, όπου ενημερώθηκαν σχετικά με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Η Διευθύντρια, η υπεύθυνη καθηγήτρια, οι συνοδοί καθηγητές και οι μαθητές αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά το Κέντρο Συμβουλευτικής του Δήμου Βέροιας «Κορνηλία Καραναστάση», την «ΠΡΟΣΒΑΣΗ» και το παράρτημα ΚΕΕΛΠΝΟ Θεσσαλονίκης για την άψογη συνεργασία και εύχονται στους μαθητές και άλλες παρόμοιες δράσεις.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69