tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε την Τετάρτη το βράδυ το αποκριάτικο γλέντι του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας, στην ταβέρνα «Πέστροφα» στον Αγ.Νικόλαο Νάουσας. Η υπέροχη αυτή βραδιά, με την άρτια διοργάνωση συλλόγου και καταστήματος, κατάφερε να χαρίσει στα παιδιά χαμόγελα και στους γονείς ένα όμορφο απόγευμα.

6o dim naous-apokr3

Οι εκπλήξεις του συλλόγου, με τον εξαιρετικό κλόουν, τον D.j, το υπέροχο Face Painting από την κ. Χαρά Κοσμίδου και τον διαγωνισμό καλύτερης αποκριάτικης στολής δεν είχαν παρά μόνο να ενθουσιάσουν τα παιδιά αλλά και τους γονείς!

 

“Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς του σχολείου μας και όχι μόνο, για την τιμή που μας έκαναν να παρευρεθούν και να στηρίξουν πάνω από τις προσδοκίες μας, άλλη μια προσπάθεια μας. Τον σύλλογο διδασκόντων που επίσης στάθηκε όπως πάντα δίπλα μας. Τους επαγγελματίες της πόλης της Νάουσας που με την δυνατότητα που ο καθένας είχε στήριξε την λαχειοφόρο αγορά μας. Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους, καλή αποκριά και με υγεία και καλή διάθεση του χρόνου να δημιουργήσουμε ακόμα καλύτερα πράγματα…”, αναφέρει το ευχαριστήριο του συλλόγου.

 

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69