tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επίσκεψη μαθητών του 16ου Δημοτικού Βέροιας στο Κέντρο Πληροφόρησης Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα

Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα επίσκεψη πραγματοποίησαν οι μαθητές της Γ΄ και Ε΄ τάξης του 16ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας την Τρίτη 9 Μαρτίου 16.

Επισκέφτηκαν το ανακαινισμένο Κέντρο Πληροφόρησης Υγροτόπων στη Χαλάστρα και το περιβαλλοντικό πάρκο του Γαλλικού ποταμού, που είναι μέρος του Εθνικού Πάρκου Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα. Στο κέντρο οι μαθητές και οι μαθήτριες ενημερώθηκαν για την προστατευόμενη περιοχή, γνώρισαν τον μεγάλο πλούτο του Εθνικού Πάρκου και αντιλήφθηκαν τις υπηρεσίες και τα οφέλη που προσφέρει στον άνθρωπο.

Στη συνέχεια στην περιοχή της λιμνοθάλασσας Καλοχωρίου είχαν την ευκαιρία με κιάλια και τηλεσκόπιο να παρατηρήσουν πολλά είδη πουλιών όπως φοινικόπτερα, ερωδιούς, βαρβάρες, καστανοκέφαλους γλάρους αλλά και είδη φυτών της περιοχής.

Τα παιδιά ενθουσιασμένα με σύμμαχο τον καλό καιρό απόλαυσαν αυτή τη μοναδική επαφή που είχαν με τη φύση, και τη συναρπαστική συνάντησή τους με τα πουλιά και ιδιαίτερα με τα φοινικόπτερα για τα οποία δεν φαντάζονταν ότι είναι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής μας. “Ευχαριστούμε πολύ τις βιολόγους του κέντρου για την εξαιρετική ξενάγηση στον εκθεσιακό χώρο και στο πεδίο μελέτης”, αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69