tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το πρόγραμμα «Γερμανικά σε κίνηση» του Ινστιτούτου Γκαίτε Θεσσαλονίκης στο 5ο ΓΕΛ Βέροιας

Ύστερα από πρόσκληση του 5ου ΓΕΛ Βέροιας,  επισκέφθηκε το σχολείο, την Πέμπτη  10 Μαρτίου, το Ινστιτούτο Γκαίτε με εκπροσώπους το Γιώργο Πετράκη και τη Βασιλική Παπαγεωργίου στα πλαίσια του προγράμματος «Γερμανικά σε κίνηση».

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που έχει στόχο να φέρει τους μαθητές πιο κοντά στη Γερμανική  γλώσσα και τον πολιτισμό και να συμβάλλει στην αύξηση της ποιότητας του μαθήματος των Γερμανικών στα σχολεία. Είναι ένα γλωσσικό όχημα γεμάτο με χιλιάδες δημιουργικούς τρόπους παρουσίασης της γλώσσας, της ιστορίας και του πολιτισμού της Γερμανίας. Το πρόγραμμα είναι ένας εναλλακτικός τρόπος μαθήματος και  βασίζεται στη βιωματική μάθηση. Είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και με ειδικά εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό.

Οι μαθητές  είχαν τη χαρά  να πάρουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες με σκοπό να εξασκηθούν στη γερμανική γλώσσα με ένα διαφορετικό και καινοτόμο τρόπο προσέγγισης του μαθήματος. Είχαν την ευκαιρία να εργαστούν σε ομάδες, να παίξουν διάφορα παιχνίδια, να τραγουδήσουν και να χορέψουν. Οι μαθητές απασχολήθηκαν δημιουργικά και διασκέδασαν με την ψυχή τους!!! Στο επιτυχημένο αποτέλεσμα συνέβαλαν ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι του προγράμματος Βασιλική και Γιώργος, που με τον επαγγελματισμό, την κατάρτιση και τη διάθεσή τους εντυπωσίασαν τόσο τους μαθητές όσο και την καθηγήτριά τους Θυμιοπούλου Χριστίνα, οι οποίοι περιμένουν ήδη με ανυπομονησία την επόμενη επίσκεψή τους!

Γιατί τα Γερμανικά δεν είναι μόνο γραμματική, εξετάσεις και πτυχία…

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69