tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαγευτικά παραμυθοταξίδια στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας (φωτογραφίες, βίντεο)

Την Δευτέρα 30 Μαΐου, την Τρίτη 31 Μαΐου και την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 οι μαθητές του 6ου Δημοτικού σχολείου Νάουσας, με μεγάλη χαρά, ενθουσιασμό και ευχαρίστηση, ταξίδεψαν στον μαγευτικό κόσμο των παραμυθιών με την γλυκιά φωνή της Κατερίνας Κλεάρχου. Η αξιόλογη Παραμυθού -Παιδαγωγός κ. Κλεάρχου, με τον μοναδικό αφηγηματικό της τρόπο και με τη συνοδεία μουσικών οργάνων της Ανατολής, μάγεψε τα παιδιά με την αφήγηση και την μυθοπλασία των παραδοσιακών παραμυθιών.

Τα παιδιά μαγεύτηκαν και παρακολούθησαν με εξαιρετικό ενδιαφέρον και θαυμασμό τις αφηγήσεις των παραμυθιών: «Γύρνα φτερωτή του Μύλου», «Το πιο γλυκό ψωμί «, «Ο κυνηγός και ο τυφλός», αλλά και άλλα σπουδαία παραδοσιακά παραμύθια.

Δημοσιεύτηκε από Facebook στις Σάββατο, 04 Ιουνίου 2016

Μετά το τέλος της αφήγησης, τα παιδιά έθεσαν τα ερωτήματα τους για τα παραμύθια και μαζί με την κ. Κλεάρχου, εξερεύνησαν την ιστορία των μουσικών οργάνων της όμορφης Ανατολής!!!

“Εμείς ως σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε θερμά την κ. Κλεάρχου για την μοναδική παραμυθένια εμπειρία και να ευχηθούμε να ταξιδέψουμε ξανά μαζί του χρόνου με περισσότερα μαγευτικά παραμυθοταξίδια!!!”, αναφέρει το Δ.Σ.

Δημοσιεύτηκε από Facebook στις Σάββατο, 04 Ιουνίου 2016

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69