tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σημαντική η βοήθεια του "Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης"

Από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τον Διευθυντή Διονύση Διαμαντόπουλο ανακοινώθηκαν τα εξής: "Στον ένα περίπου χρόνο λειτουργίας του, το "Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης", που οργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας με την άμεση συνεργασία όλων των Διευθυντών των σχολείων του Νομού, προσέφερε σημαντική βοήθεια σε πάρα πολλές οικογένειες μαθητών που αντιμετώπιζαν έντονα οικονομικά προβλήματα.

Για την επιτυχία των σκοπών του Δικτύου, ουσιαστική ήταν η βοήθεια των μικρών και μεσαίων επαγγελματιών και βιοτεχνών της Ημαθίας που προσέφεραν τρόφιμα, φρούτα, κρεατικά, λαχανικά και αρτοσκευάσματα, σε καθημερινή ή εβδομαδιαία βάση. Σ' όλους αυτούς τους επαγγελματίες, που ζήτησαν να παραμείνουν ανώνυμοι και ως αφανείς ήρωες στήριξαν ουσιαστικά την οικογένεια του φτωχού μαθητή, αξίζει μια δημόσια αναγνώριση και ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Το παράδειγμά τους αποδεικνύει πως στις κρίσιμες στιγμές, το φιλότιμο, η προσφορά και η ανιδιοτέλεια παραμένουν σταθερές αξίες στην ψυχή του Έλληνα και εγγύηση για ένα καλύτερο αύριο. Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και όλοι οι εκπαιδευτικοί της Ημαθίας τους ευχαριστούν θερμά και τους ζητούν να στηρίξουν και στο επόμενο σχολικό έτος το "Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης" βοηθώντας με τον τρόπο αυτό τον μικρό μαθητή και την οικογένειά του".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69