tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το 6ο Γυμνάσιο Βεροίας συμμετέχει στο ευρωπαϊκό eTwinning

Το 6ο Γυμνάσιο Βεροίας συμμετέχει φέτος στο ευρωπαϊκό eTwinning πρόγραμμα “ The view from my window”. Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν σχολεία από την Ισπανία, Γαλλία, Τουρκία, Τσεχία, Ιταλία, Νορβηγία, Ολλανδία και Ελλάδα.

Σκοποί του προγράμματος είναι να δοθεί στους μαθητές η ευκαιρία να γνωρίσουν χώρες της Ευρώπης, να αναπτύξουν τις δεξιότητες της αγγλικής γλώσσας και των ΤΠΕ, να διευρύνουν τους πολιτισμικούς τους ορίζοντες και να ενισχυθεί η έννοια της ανεκτικότητας και της διαφορετικότητας ερχόμενοι σε επαφή με διαφορετικούς πολιτισμούς και απόψεις.

Κατά τη διάρκεια της υλοποίησης του προγράμματος οι μαθητές, χρησιμοποιώντας την αγγλική γλώσσα και τις νέες τεχνολογίες, θα παρουσιάσουν τους εαυτούς τους, το σχολείο τους, θα σκιαγραφήσουν τις εικόνες που βλέπουν από το παράθυρο του σπιτιού και του σχολείου τους, Θα υποβάλλουν ερωτήσεις και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τις συνεργαζόμενες χώρες, θα παρουσιάσουν μια σχολική τους ημέρα και στο τέλος θα δημιουργήσουν ένα δελτίο ειδήσεων με νέα από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες όπως τις γνώρισαν μέσα από το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα άρχισε τον Οκτώβριο 2017 και θα τελειώσει τον Απρίλιο 2018 και υλοποιείται από τους μαθητές του τμήματος Β1 με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την Ελένη Κωστοπουλου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69