tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαθητές από το Μακροχώρι και την Δανία έκαναν κοινό μάθημα Γερμανικών με τηλεδιάσκεψη

Στα πλαίσια του προγράμματος eTwinning στο μάθημα των γερμανικών μεταξύ της ΣΤ΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μακροχωρίου και της αντίστοιχης τάξης του Asgård Skole, Køge, στη Δανία, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29/01/2019 κατά τη διάρκεια του μαθήματος τηλεδιάσκεψη των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης του Ημαθιώτικου σχολείου με τους μαθητές από τη Δανία, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μεταξύ τους κάνοντας χρήση της γερμανικής γλώσσας.

Καθώς το πρόγραμμα ξεκίνησε να υλοποιείται από τον Οκτώβριο του 2018 είχε ήδη προηγηθεί ανταλλαγή γραμμάτων δύο φορές. Στα γράμματα οι μαθητές και από τις δύο χώρες παρουσίασαν τον εαυτό τους και αναφέρθηκαν στις αγαπημένες τους δραστηριότητες, τα μαθήματα του σχολείου, την οικογένεια και τα κατοικίδιά τους. Επίσης περιέγραψαν την εμφάνισή τους και ζωγράφισαν τους μαθητές του άλλου σχολείου με βάση την περιγραφή που κι εκείνοι έδωσαν για τον εαυτό τους.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες με περισσότερες δραστηριότητες. Μεταξύ των στόχων του προγράμματος είναι τόσο η γνωριμία της ξένης χώρας και κουλτούρας όσο και η παρουσίαση της δικής μας περιοχής με τις συνήθειες και τα έθιμά μας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69