tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεχίζονται τα μαθήματα για ενήλικες, στο Veria Tech Lab της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας

Δωρεάν μαθήματα στην Βέροια από το Tech Talent School, που απευθύνονται σε ενήλικες που έχουν βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ, αλλά και σε αυτούς που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον προγραμματισμό. Το πρόγραμμα γίνεται με την υποστήριξη της Microsoft και του Found.ation και συνεισφέρει στην ανάπτυξη των ευκαιριών απασχόλησης και την διαρκής αναβάθμιση της τεχνογνωσίας στην Ελληνική αγορά εργασίας.

Το σεμινάριο έχει ως στόχο να μάθει στους συμμετέχοντες πώς μπορούν να δημιουργήσουν με ευκολία αλλά και αποτελεσματικότητα περιεχόμενο, στην πλατφόρμα του WordPress, να οργανώσουν το σκελετό του site τους, να διαμορφώνουν και να προσαρμόζουν περιεχόμενο ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Intro to arduino | Get to know how electronics work!

Ένα workshop στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από μία μικρή σύντομη εισαγωγή στην αναπτυξιακή πλακέτα arduino uno (genuino) να δημιουργήσουν τα δικά τους κυκλώματα και εφαρμογές με αισθητήρες που "αντιλαμβάνονται" το περιβάλλον. Στo project θα γνωρίσουν και βασικές εντολές κώδικα, καθώς επίσης και την διαδικασία ανεβάσματος του προγράμματος στην πλακέτα.Τέλος,με την βοήθεια του εισηγητή θα υλοποιήσουν οι ίδιοι το κύκλωμα της άσκησης χρησιμοποιώντας ειδικό λογισμικό freeware για σχεδιασμό κυκλωμάτων.

Βασικά σημεία:

Εισαγωγή στους μικροελεγκτές
Ηλεκτρονικά εξαρτήματα (αντιστάσεις, ποτενσιόμετρα, LED)
Πηγές ρεύματος (AC/DC)
Σχεδιασμός κυκλώματος με το FRITZING
Συγγραφή κώδικα στο Arduino IDE
Ανέβασμα εφαρμογής στην πλακέτα

Το Workshop έχει στόχο να μάθει στους συμμετέχοντες πως μπορούν να δημιουργήσουν μία εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας με την χρήση της Game engine Unity και του plugin VUFORIA. Η εισαγωγική αυτή παρουσίαση θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες όχι μόνο να γνωρίσουν την τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας (Augmenter Reality) αλλά και να μάθουν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας αυτής μέσα από μία σύντομη παρουσίαση.

 Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις για την παρακολούθηση και την ολοκλήρωση του εργαστηρίου. Η γνώση χειρισμού του Η/Υ είναι βασική και απαραίτητη.

 Η PHP είναι μία γλώσσα server-side scripting σχεδιασμένη για web development. Κατά τη διάρκεια αυτού του εισαγωγικού μαθήματος της PHP, οι αρχάριοι προγραμματιστές θα ανακαλύψουν τις θεμελιώδεις έννοιες που θα χρειαστούν για να γίνουν ειδικοί σε αυτή.

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69