tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεκίνησαν τα μαθήματα επανάληψης και προετοιμασίας για παιδιά δημοτικού στον «Μελέτη»

"Από τις 17  Αυγούστου ο Μελέτης άνοιξε τις πόρτες του για παλιούς και νέους μαθητές. Σε μικρά τμήματα, κρατώντας αποστάσεις, φορώντας μάσκα και απολυμαίνοντας τις αίθουσες μεταξύ των τμημάτων προσπαθούμε όλοι να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες.

Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, οι μικροί μαθητές του Δημοτικού χρειάζονται τη στήριξη και τη βοήθεια μας για να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις του σχολείου.

Ο Μελέτης λοιπόν ξεκινάει μια καλή επανάληψη της περσινής χρονιάς (στην οποία δεν ολοκληρώθηκε η ύλη) και μια μικρή προετοιμασία για την ύλη που θα διδαχθεί φέτος το παιδί.

Μέχρι την έναρξη των σχολείων λειτουργούν τα εξής τμήματα:

  • Καθημερινό δίωρο τμήμα 5 ατόμων ίδιας τάξης στο οποίο γίνεται ανακεφαλαίωση της περσυνής ύλης σε γλώσσα και μαθηματικά.
  • Ιδιαίτερο εξατομικευμένο μάθημα σε μέρες και ώρες που θα συμφωνήσουμε με τους γονείς, προσαρμοσμένο στις ανάγκες, τις δυνατότητες ή τις δυσκολίες κάθε παιδιού.

Πληροφορίες και εγγραφές γίνονται καθημερινά στα τηλέφωνα: 233150 2545 και 6944241575 και κατόπιν ραντεβού στο γραφείο μας Παστέρ 11.

Επικοινωνήστε άμεσα για κράτηση, γιατί οι ελεύθερες θέσεις στα τμήματα είναι περιορισμένες", αναφέρει η υπεύθυνη μελέτης Βάσω Σαββούδη.

Ακολουθήστε μας στο facebook: Ο Μελέτης και στην ιστοσελίδας μας https://meletis.edu.gr/ για να μαθαίνεται τα νέα μας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69