tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οδηγίες για την έναρξη του σχολικού έτους 2020-2021 στο “Αλεξάνδρειο” 2ο Γυμνάσιο Βέροιας

Από το “Αλεξάνδρειο” 2ο Γυμνάσιο Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Ενόψει της έναρξης του Νέου Σχολικού Έτους, θα θέλαμε να σας καλοσωρίσουμε στο “Αλεξάνδρειο” 2ο Γυμνάσιο Βέροιας και να σας ευχηθούμε Υγεία και Δύναμη.

Όλοι γνωρίζουμε ότι φέτος οι συνθήκες ανοίγματος των σχολείων είναι διαφορετικές από άλλες χρονιές και γι’ αυτό το λόγο θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στα εξής:

  • Ο Αγιασμός θα γίνει την Δευτέρα 14.09.2020. Για την ακριβή ώρα προσεύλεσης των μαθητών θα αποσταλεί e-mail. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμ’ Φ1/115739/ΓΔ4 υπουργική απόφαση θα τελεστεί ΕΝΑΣ Αγιασμός, στον οποίο θα συμμετέχουν αντιπρόσωποι των μαθητών, 5 από κάθε τμήμα, που θα αναδειχθούν με κλήρωση. Οι υπόλοιποι μαθητές θα παραμείνουν μέσα στις αίθουσες. Στη συνέχεια ο ιερέας θα περάσει από την κάθε Αίθουσα για να αγιαστούν οι μαθητές. Αυτό συνεπάγεται ότι οι μαθητές θα πρέπει να έχουν έρθει στο σχολείο μισή ώρα πριν την έναρξη του Αγιασμού (θα σταλεί e-mail).
  • Εντός του σχολικού χώρου (αυλή και κτίριο) ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η παρουσία Γονέων/Κηδεμόνων. Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον Αγιασμό θα πρέπει να το κάνουν εκτός της περίφραξης του σχολείου.
  • ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ Η’ ΑΠΛΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΣΚΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΟΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.
  • Την ημέρα του Αγισμού θα δοθούντα βιβλία και το εβδομαδιαίο πρόγραμμαστον κάθε μαθητή. Τα βιβλία είναι ήδη χωρισμένα σε σακούλες.
  • Οι μαθητέςμε την είσοδό τους στο σχολείο θα κατευθυνθούν άμεσα στην Αίθουσα του τμήματος. Τα τμήματα είναι χωρισμένα για την Β και Γ Τάξη όπως ακριβώς ήταν και πέρσι, κατά το σχ. έτος 2019-2020. Ο χωρισμός των μαθητών για την Α’ Τάξη βρίσκεται στο αρχείο που ακολουθεί:
  • Τα τμήματα θα μένουν μόνιμα στις εξής Αίθουσες, εκτός από τα μαθήματα της Μουσικής – Καλλιτεχνικών, Τεχνολογίας – Πληροφορικής και Γυμναστικής:               Α1: ΑΙΘΟΥΣΑ 5, Α2: ΑΙΘΟΥΣΑ 6, Α3: ΑΙΘΟΥΣΑ 2, Α4: ΑΙΘΟΥΣΑ 1 (ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ) / Β1: ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΥΣΙΚΗΣ, Β2: ΑΙΘΟΥΣΑ ΧΗΜΕΙΑΣ, Β3: ΑΙΘΟΥΣΑ 13, Β4: ΑΙΘΟΥΣΑ 14 (ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ 1ο ΟΡΟΦΟ) / Γ1: ΑΙΘΟΥΣΑ 10, Γ2: ΑΙΘΟΥΣΑ 8, Γ3: ΑΙΘΟΥΣΑ 11, Γ4: ΑΙΘΟΥΣΑ 12 (ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ 1ο ΟΡΟΦΟ)
  • Οι χώροι προαυλισμού για το κάθε τμήμα φαίνονται στο σκίτσο που ακολουθεί: Κάντε κλικ εδώ!
  • ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΧΕΡΙΩΝ ΠΡΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.
  • ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΤΗΛ. 2331027150, 9:00 ΜΕ 13:00 ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΣΑΣ 

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ & ΟΛΕΣ!   

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69