tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πετράκης & Καραϊωσήφ εκπρόσωποι της ΕΑΟμ-ΑμεΑ στα σχολεία της Ημαθίας για το 2020-21

Αναρτήθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων* οι λίστες εγκεκριμένων ατόμων με άδεια εισόδου για επισκέψεις στις Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το Σχολικό Έτος 2020-2021. Πρόκειται για διαπιστευμένα άτομα ανά άθλημα και ομοσπονδία που έχουν την ιδιότητα του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Πιστοποιημένου Προπονητή ή Διακεκριμένου Αθλητή για να μπορούν να πηγαίνουν στις σχολικές μονάδες, εφόσον τους προσκαλέσουν, για να μιλήσουν στους μαθητές για το άθλημα ή τα αθλήματα που πρεσβεύουν.

Στη λίστα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, η οποία αριθμεί φέτος 60 άτομα, βρίσκονται και πάλι δύο εκπρόσωποι του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, ο κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος, Καθηγητής Φ.Α και Πιστοποιημένος Προπονητής ΑμεΑ και ο κ. Πετράκης Κωνσταντίνος, Διακεκριμένος Αθλητής ParaSnowBoard, συμμετέχων στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2018.

Ενδεικτικοί Άξονες περιεχομένου για την ενημέρωση των μαθητών/τριων σχετικα με τα Παραολυμπιακά Αθλήματα που καλλιεργει η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ:

  • Αναφορά στην ιστορία των παραολυμπιακών αθλημάτων
  • Πληροφορίες αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής και τους κανονισμούς
  • Βιωματική προσέγγιση
  • Παιγνιώδεις Δραστηριότητες Προσομοίωσης (Προαιρετικά)

Να σημειώσουμε ότι οι εκπρόσωποι του "Εν Σώματι Υγιεί" στην ΕΑΟΜ-ΑμεΑ έχουν τομέα δραστηριοποίησης στα σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας και είναι οι μοναδικοί εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας για παρουσίαση παραολυμπιακών αθλημάτων από την Ημαθία!

Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς 2020-21, όποιος Διευθυντής Σχολικής Μονάδας Α' Βαθμιας ή Β' Βάθμιας Εκπαίδευσης της Ημαθίας επιθυμεί να προσκαλέσει έναν από τους δύο εκπροσώπους να επικοινωνήσει με το σωματείο στο τηλ. 6976591081 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή απευθείας μαζί τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69